Buitenvolleybaltoernooi Ikaros ondanks regen geslaagd

GROESBEEK – Ikaros kijkt terug op een geslaagd buitenvolleybaltoernooi. Het was de eerste die door de vereniging werd georganiseerd.

Buitenvolleybal_Ikaros-DGB

Ruim 10 maanden geleden ontstond het idee om een recreantentoernooi te organiseren. Binnen de kortste keren hadden zich maar liefst 26 teams gemeld .

Op de prachtige locatie nabij de Galgenhei heeft familie van Haaren hun weiland ter beschikking gesteld om het gras toernooi te laten plaatsvinden. Een gouden greep volgens de velen aanwezigen. Sportiviteit ging gepaard met gem├╝tlichkeit.

De opening op zaterdagochtend werd verricht door voorzitter Wiljan Kemperman die iedereen een gezellig en sportief toernooi toe wenste. Tevens heeft hij Bas Haukes als “Vrijwilliger van het jaar” nog in het zonnetje gezet en bedankte hij gastvrouw Hilde de Haan met een bloemetje.

De wedstrijden werden helaas enigszins verstoord door de regen. Uiteindelijk kon er toch nog een finale gespeeld worden, die gewonnen werd door team De Jonkies. Na afloop was er tijd voor een BBQ en een gezellige feestavond verzorgt door DJ Fooky en DJ Nase. Tevens werd de avond opgeluisterd door een spetterend optreden van Fook aus Holland. Op de zondag vond er een jeugdtoernooi plaats voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Ook hier was de regen een spelbreker, maar de bingo in de feesttent deed dat snel vergeten.

Volleybalvereniging Ikaros heeft zich met dit toernooi weer op de kaart gezet en kan terugkijken op een geweldig weekend voor jong en oud.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Buitenvolleybaltoernooi Ikaros ondanks regen geslaagd

Reageren is niet toegestaan.