Jong NEC wint Gerrit Langeveld Toernooi 2016

GROESBEEK – Jong N.E.C. Nijmegen is de winnaar geworden van de tweede editie van het Gerrit Langeveld toernooi.

Gerrit_Langeveld_Toernooi_2016-DGB

Op de laatste speeldag wonnen de jeugdige mannen van Ron de Groot en Patrick Pothuizen met maar liefst 7-0 van derde divisionist Juliana’31 uit Malden.

Door deze dikke overwinning was het voor de mannen van Anton Janssen duidelijk wat er gedaan moest worden om de toernooiwinst te pakken. Dit was namelijk een overwinning met 7 doelpunten verschil op buurman JVC Cuijk. Onmogelijk is niets, maar schier onmogelijk kan deze opgave toch wel genoemd worden.

In een leuke, open wedstrijd werd de eindstand tussen De Treffers en JVC Cuijk 1-1, de ruststand was 0-0. De Treffers kreeg gedurende de wedstrijd kansen genoeg maar het vizier stond steeds niet op scherp. Zaimi, de middenvelder van JVC, was de eerste die het vizier wel op scherp had staan. Hij tekende voor de 0-1.

De kansen voor de rood-zwarten bleven komen en het wachten bleef tot vijf minuten voor tijd op de 1-1. Invaller Luuk Langeveld was er als de kippen bij om een kopbal van Twan Smits (via de lat) tot een doelpunt te promoveren. Hiermee was het ook gedaan, de eindstand werd 1-1.

Opstelling De Treffers:
Vd Kracht, Keukens, Balkestein (’69 J. Janssen), Leemans, Eltink (’46 Mutzers), Smits, Van Straaten (’46 R. Janssen), Verbeek (’46 Hendriks), Maertzdorf (’81 Sarkouke), Raterink (’81 Langeveld), De Bondt.

Gespeelde duels

JVC Cuijk – Jong N.E.C. Nijmegen 1-4
Juliana’31 – De Treffers 0-3
Jong N.E.C. Nijmegen – Juliana’31 7-0
De Treffers – JVC Cuijk 1-1

Eindstand

Hieronder de eindstand van het toernooi. De Treffers werd tweede, achter Jong N.E.C. JVC Cuijk behaalde in totaal één punt en Juliana ’31 stond na twee wedstrijden met lege handen. De ploeg verloor beide wedstrijden en eindigde met een doelsaldo van 0-10 op de laatste plaats.


Pos...Team..........GS..W...G...V...Pt...DS
01. Jong N.E.C......2...2...0...0...6...+10
02. De Treffers.....2...1...1...0...4...+3
03. JVC Cuijk.......2...0...1...1...1...-3
04. Juliana'31......2...0...0...2...0...-10

Bron: Clubwebsite De Treffers

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Andere Peter

Achilles won met 5-1 van jong NEC, dat zegt wel iets over het krachtsverschil met de Jupiler clubs en de tweede en derde divisie.

Piet

En vervolgens speelt Achilles maar ternauwernood gelijk tegen een 2e divisie club. Je kunt het allemaal niet zo heel serieus nemen deze oefenwedstrijden. Wordt over het algemeen veel gewisseld en lang niet altijd met beste team gespeeld.

Achilles won in de laatste minuut van woezik volgens mij of heb ik het mis andere peter.

Patrick

En verliezen ze meer dan terecht van 2e divisionist jong Vitesse. Dus andere Peter je praat onzin!

wpDiscuz