De Treffers pakt punt in eerste wedstrijd

GROESBEEK – De Treffers heeft in het eerste duel in de Tweede Divisie gelijkgespeeld. Tegen UNA werd het 2-2, na een 2-0 voorsprong.

detreffers

De thuisploeg begon het duel goed, maar de betere kansen waren voor UNA, waaronder die van Benjamin van Wanrooy. Hij raakte de paal. Het eerste doelpunt was voor de Groesbekers: Rick Verbeek opende na een halfuur spelen de score op aangeven van Frenk Keukens. Nog voor de thee maakte Bram Eltink er 2-0 van. Met die stand gingen beide ploegen echter niet rusten, want Mart van de Gevel kopte in de 46e minuut de aansluitingstreffer binnen.

In het eerste kwartier na rust kregen de teams hun mogelijkheden om tot scoren te komen en het was uiteindelijk opnieuw Van de Gevel die raak kopte: 2-2. Aan deze stand veranderde het laatste halfuur niets meer, al was De Treffers-speler Robert Mutzers nog enkele malen dicht bij een doelpunt.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

Kijk mooi zo. Nog ongeslagen begonnen aan een nieuwe competitie

De groesbeker

Stappen gemaakt Una ?

bert

altijd beter dan verliezen

Drul

Klopt, alleen riep iedereen dat het mooi was om thuis te starten tegen een van de minste ploegen. Hier pakken we dan een puntje tegen.

wpDiscuz