Achilles ’29 op eigen veld onderuit tegen NAC

GROESBEEK – Achilles ’29 heeft het eerste thuisduel van dit seizoen verloren. Op het nieuwe kunstgras was NAC Breda met 1-2 te sterk voor de mannen van trainer Eric Meijers.

logo Achilles'29 (transparant)

De Groesbekers begonnen goed aan het duel, maar keken na een kwartier spelen tegen een achterstand aan. Smith Brown was met een halve omhaal trefzeker. Nog binnen het halfuur had NAC de score kunnen verdubbelen, maar een strafschop van Jeff Stans werd door Achilles ’29-doelman Robbert te Loeke gekeerd.

Na rust probeerde Achilles ’29 het opnieuw. Ditmaal via Omid Popalzay en Kursad Surmeli, maar dat leverde niets op. Namens NAC was Bodi Brusselers in de 56e dichtbij een treffer. Toen Cyriel Dessers er na 70 minuten 0-2 van maakte leek het duel gespeeld.

Achilles ’29 kwam echter nog terug tot 1-2. Boy van de Beek schoot fraai raak vanuit een vrije trap nadat NAC-speler Giovanni Korte drie minuten eerder verzuimde het derde doelpunt voor de gasten te maken. De slotminuten waren nog spannend, maar de thuisploeg kon geen punt meer forceren en leed een onnodige nederlaag.

De Heikanters staan na 2 duels op de 19e plaats en wachten nog op het eerste punt.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 27 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Piet

Geen geld voor sproei installatie voor hoofdveld, weer boete van KNVB van €35.000,- door niet tijdig aanleveren van sluitende begroting. Ondanks alle eerdere meldingen dit seizoen toch geen bvo omdat men niet aan de eisen kan voldoen.
En naar de buitenwereld maar net doen of alles geweldig is. Het is en blijft een grote soap!!

Piet, hoe kom je aan die inside informatie ?

Bertie

Heeft Piet helemaal goed. De sproei installatie werkt nog niet dus een advies aan de KNVB, denk eens goed na zonder hun weer eens te matsen.

Ikke

Als piet inside informatie heeft zou hij moeten weten dat dit eerste kunstgrasveld van dit materiaal in Nederland geen sproei installatie behoeft!

bert

net goed

Ikke

Nee, dat is de echte reden!

Boersteeg

Het veld tna boeien. Maar het collectief was bagger nee zo maken we gee stappen

Achilles onderuit op eigen veld daar gaat dit bericht toch over,of gaat het alleen over het kunstgras???.

Rinus

De groei is eruit, net als bij kunstgras. Duidelijk op Ramkoers.

Ik heb de jeugdselecties eens doorgenomen. Van de D t/m A zijn er in totaal geen 10 Groesbeekse jongens meer te zien. En m.n. veel donkere medelanders, gelukszoekers. En daar moet je je club op gaan bouwen. Drijfzand is het en niks anders.

Janus

Inside informatie staat gewoon op de site van de KNVB.

http://www.knvb.nl/downloads/bestand/5818/154-publ-website-knvb—achilles-boete

Ze houden alles en iedereen voor de gek! eerst elftallen inschrijven met de voordelen van een bvo en dan ineens zijn ze weer amateurs.

Vraag me af wat de echte “clubleden” hier van vinden dat hun contributie zo over de balk wordt gesmeten.

Piet

Nee Ikke daar zit je echt mis. Ook dit veld moet bij droog weer gesproeid worden. Maar geld is er niet voor die paar kranen. De PR blijft verwoede pogingen doen om het zo mooi te laten lijken. Maar het net in zich aan het sluiten.

John T

Klopt inderdaad gisteren met bestuurslid gesproken voor de wedstrijd de leiding licht er aleen het geld voor de sproeiers niet die kosten 2.000 euro per stuk hadden ze geen geld voor nu de kosten zijn zo hoog omdat het niet meer in het veld mag maar buiten het speelveld aldus de heren van het bestuur

Volgens mij is er maar één heer van bestuur, de rest zijn vrouwen.

Henk

Maar is het dan wel allemaal zo eerlijk! Als bij de Treffers nu weer een paar ton subsidie euros voor het vervangen van de verlichting en andere clubs krijgen niets.

Michael

Inderdaad Rob, Dit bericht gaat inderdaad over de wedstrijd, maar ja sommige leren het nooit of hebben daar blijkbaar het verstand niet voor.

De groesbeker

allleen maar anti achilles niks anders stumpers zijn het

Jose

Ach ja natuurlijk weer anti. Volgens mij zijn ze op de herkent ook al zat gematst. Pff groesbeker.

Jose

Sorry bedoel Heikant

wpDiscuz