Achilles ’29 verliest in Eindhoven

EINDHOVEN – Achilles ’29 heeft het resultaat van vrijdag geen goed vervolg weten te geven. De Groesbekers verloren maandag met 2-1 van FC Eindhoven.

logo Achilles'29 (transparant)

Beide ploegen kregen in het eerste kwartier al goede scoringsmogelijkheden. Thijs Hendriks was namens Achilles ’29 gevaarlijk en kopte voorlangs, terwijl Robbert te Loeke FC Eindhoven met een goede redding van scoren af hield.

Het eerste doelpunt kwam op naam van een Achilles ’29-speler, maar viel in het voordeel van FC Eindhoven: Mischa Boelens gleed de bal in eigen doel. Op dat moment waren er 20 minuten gespeeld. Een ander nadelig moment voor Achilles ’29 speelde zich net voor rust af. Aanvaller Freek Thoone kwam in botsing met een tegenstander en moest geblesseerd het veld verlaten. Volgens de club had Thoone een flinke bult op zijn oog en was hij na rust nog wat duizelig.

De Eindhovenaren kwamen dankzij een treffer van Mart Lieder eigenlijk uit het niets op 2-0, nadat de gasten opnieuw kansen hadden laten liggen. Achilles ’29 had nog een kwartier de tijd om iets aan de achterstand te doen. Na een overtreding op Brian Boogers scoorde Thijs Hendriks in de 80e minuut vanaf de stip de aansluitingstreffer, maar verder dan dat kwamen de mannen van trainer Eric Meijers niet.

De witzwarten staan nu 15e met drie punten uit vier duels. Drie wedstrijden werden met 2-1 verloren en de ander met 2-1 gewonnen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
boersteeg

helaas maar was te verwachten. nee en geen stappen gemaakt te weinig inhoud voor 90 minuten helaas

Jambers

U is een treffers fan?

boersteeg

nee geen treffers fan , maar van het clubje op de horst.

wpDiscuz