Nederlaag Achilles ’29 na doelpuntrijke slotfase

GROESBEEK – Achilles ’29 heeft zondagmiddag in eigen huis verloren. Tegen MVV Maastricht werd het 2-3. Drie doelpunten vielen in de laatste 10 minuten.

logo Achilles'29 (transparant)

In de beginfase waren de ploegen nog aan elkaar gewaagd, maar daarna nam MVV het over. De gasten kwamen via Nick Kuipers op een 0-1 voorsprong. Een fout in de defensie van de Groesbekers leidde na een halfuur spelen de 0-2 van Emrullah Güvenç in. Hij schoot de bal hard tegen de touwen.

Ook in de tweede helft bleef MVV sterk en had het al lang naar een grotere score moeten uitlopen, maar Thomas Verheydt, Jordy Croux en Güvenç waren niet zuiver genoeg in de afronding. Daarmee bleef Achilles ’29 nog enigszins in de wedstrijd.

Zeven minuten voor tijd kwamen de witzwarten uit Groesbeek nog op 1-2. Boy van de Beek scoorde uit een vrije trap de aansluitingstreffer. Toen Croux er twee minuten later vanaf de stip 1-3 van maakte leek het duel definitief beslist. Achilles ’29-nieuweling Mart Raterink bracht de spanning na 87 minuten met een goede kopbal echter weer terug in de wedstrijd: 2-3.

Hoewel MVV het zichzelf onnodig moeilijk maakte waren de drie punten voor de ploeg uit Maastricht. Achilles ’29 staat daardoor 18e met 3 punten uit 5 duels, MVV klimt naar plaats 5.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 20 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Theo

Dit is echt een grote stap voorwaarts!
Geld van het legioen (uuh 6 man) gebruiken om schulden af te lossen. Schandalig!! Andy groot gelijk in je mail. Maar serieus genomen wordt je niet. Wakker worden leden!!!

Neutraal

Voordat straks hier de discussie weer losbarst over “stappen maken” en de situatie bij Achilles, kijk dan even op de site van Achilles29. Ga naar het tabje “de club” en vervolgens naar “organisatie”. Dan klik je op “puclicaties”en dan op “Verslag 2014-2015”. Het is even zoeken, maar dan weet je precies hoe de vlag ervoor staat op de Heikant. Gaan dan de ogen nog niet open van de leden?

Jeetje alleen maar schulden

Ikke

En daar gaan we alweer lekker off-topic!!
Dat verslag 2014/2015 gaat over 2 seizoenen geleden dus je weet dan toch helemaal niet hoe de vlag er nu bij hangt Neutraal?
Het gaat over de wedstrijd hierboven dus blijf gewoon even on-topic aub?

Neutraal

Ikke, blijf jij dan maar lekker geloven in de luchtkastelen op de heikant. In de eerste twee jaar een verlies hebben van 1 mln euro!! Dat zijn stappen maken. Derde jaar wordt weer verlies verwacht. 4e jaar geen geld voor sproeiers, geen geld voor lichtinstallatie, geen shirtsponsor. Gaat lekker. Lijkt fc Twente wel. Bij degradatie is het gewoon over met de club. Ikke, al dan niet off-topic, wordt eens wakker! En wat betreft de wedstrijd: Achilles heeft de eerste 70 minuten niets voetballend gecreëerd. Het is alleen maar tegenhouden om niet te degraderen. Want dat is desastreus voor de club.

Ikke

Voor iemand die zich neutraal noemt maak je jezelf wel héél erg druk. Zal jou toch een biet wezen wat daar gebeurd!!!
Maar ondanks al je commentaar ga je dus wel kijken gezien je visie op de wedstrijd. Waarom wel kijken als je daarna zo af zit te geven?
Het lijkt erop dat je niet zo neutraal bent als je zegt.

Driewieler

Waar kunnen we de mail van Andy lezen?

Waarom staat het verslag er van vorig jaar niet op?

Heikanter

als het toen al zo kritiek was dan zal het actueel gezien alleen maar slechter zijn geworden gezien de boetes die zijn opgedragen.

Andy

Die mail kun je nergens lezen!

buisje

Ook het hoofd scouting schijnt per direct gestopt te zijn.

Dan is binnen 2 maanden al de teammanager Stefan Kersten weggelopen, de materiaalman en nu deze weer…..

Kan geen toeval meer zijn; Te zot voor woorden.

De spelers gun ik t niet, maar ik hoop dat ze eruitvliegen en dat t ontploft.
Het speeltje moet worden afgenomen !

Piet

Net gaat zich sluiten. Iedere zichzelf respecterende sponsor gaat hier geen geld meer in stoppen. Zonder sponsorinkomsten geen mogelijkheden en is het zo over en voorbij. Zonde voor veel Achillesmensen die de club een warm hart toedragen.

Splinter

Al 3 jaar aan zeuren over de club achilles neem wel beetje veel afgunst waar.
Maar als ze degraderen kunnen ze nog altijd stap lager voetballen net als de treffers .En daar moeten jullie het mee doen .

Zonder geld geen spelers lijkt me

Heikanter

klopt, maar als ze degraderen en de club valt om vanwege het mislopen van ingecalculeerde (tv) inkomsten dan zal er een faillissement worden uitgesproken, wil de club dan door dan zal men onderaan moeten beginnen.

Klaar

Geen hond in de kantine afgelopen zondag. Willie Klaassen, Stefan Kersten gestopt. 35.000 boete. Hendriks en thoone schijnen al te hebben aangegeven met hun laatste jaar bij Achilles bezig te zijn. Het is klaar…

buisje

Dat is inderdaad doodzonde maar uiteindelijk wel het beste….

Maar wat dan ? Daarna ?

De Kuier.

Mogen ook geen dieren in de kantine….. en Thijs en Freek hebben ook niet t eeuwige leven….

Die mevrouw Riky denkt dat ze de koningin is op de heikant, deze pasant helpt de club naar de klote met haar zogenaamde financiële achtergrond!! Ze weet helemaal niet wat er leeft en wie of wat club mensen zijn. Is alleen bij de club voor zichzelf.

Bert

Misschien volg ik het nieuws niet zo goed, maar wat bedoel je daarmee?

Bert

Jan! Het zal de pijn niet verzachten, maar neem van mij aan dat dat volk overal loopt. Bij ons op zuid stikt het van de passanten, zeer ergerlijk. Dit is al een hele tijd zo en dus hoor je daar niet veel meer over. Wel erg jammer en komt de cultuur zeker niet ten goede.

wpDiscuz