GVVV te sterk voor De Treffers

VEENENDAAL – De Treffers is zaterdagavond tegen een nederlaag aan gelopen. De Groesbekers verloren met 3-1 van GVVV.

detreffers

De gasten startten goed en kwamen al na zes minuten op een 0-1 voorsprong toen Ken Leemans raak kopte. Het duurde even voordat GVVV beter in het spel kwam. De blauw-witten kwamen na een halfuur spelen op gelijke hoogte, Frank Tervoert scoorde, en probeerden daarna door te drukken. De Treffers had ook nog een kans om opnieuw de leiding in de wedstrijd te nemen, maar Robert Mutzers verzilverde zijn kans niet.

In de tweede helft had GVVV uit moeten lopen naar een hoge score, maar de ploeg verzuimde dit te doen. Wel werden er nog twee doelpunten gescoord: Robin Mulder maakte er na één uur spelen 2-1 van en in de slotminuten bepaalde Tervoert de eindstand op 3-1.

Bron: DeGroesbeek.nl

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 13 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

Geen schijn van kans. 2de helft is het maar bij 3 – 1 gebleven. Had veel hoger kunnen zijn. Rara wissel van dhr Janssen.. Maarja volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen. Geen stappen gemaakt.

randje 16

goh wat jammer

Eitje

Echt jammer dat het maar 3-1 is geworden

De Kuier.

Hé…redactie….nu mis ik 7! reacties…in de prullenbak misschien??

De Kuier.

Overigens wel terecht. Gaat nergens over.

Nee klopt maar randje 16 begint was de tweede reactie die hier binnen kwam. Maar die laten ze staan .

Neutrale groesbeker

De Treffers mist drie punten en is gezond maar das nog altijd beter dan ruim 3 miljoen missen en zeggen dat je club gezond is

buisje

De Treffers heeft op dit moment ook een tekort van ruim 5 ton.

De Kuier.

Ik ook……niet verder vertellen…..haha.😅

Jantje

Mag ik daaruit concluderen dat er teveel voetbalverenigingen in Groesbeek zijn, die zelf hun broek niet kunnen ophouden?

ikke

De Treffers van Top naar meedoen om tja wat?? vaak niks! zonde

Riek Toekomstmuziek
Ja, Jantje, dat concludeer jij goed. Richt een fusieclub op (FC Groesbeek of hoe de club dan ook mag gaan heten). Laat FC Groesbeek 1 zo hoog mogelijk spelen, laten we zeggen in de Jupiler League. Laat Jong-FC Groesbeek in de 2e of 3e divisie uitkomen. Laat het zondagteam van FC Groesbeek uitkomen in een lagere amateur-afdeling. Gooi alle jeugd van alle huidige clubs bij elkaar. Richt een Regionale Jeugdopleiding op en laat alle selectieteams zo hoog mogelijk spelen. Hierdoor kun je alle prestatieve senioren en jeugd 3 kansen bieden om zo hoog mogelijk te spelen, zonder dat je de… Lees meer »

Ikke stumperd

wpDiscuz