[3D] Groesbeekse Boys start met overwinning

GROESBEEK-BREEDEWEG – Groesbeekse Boys is de competitie gestart met een overwinning. De ploeg won op kermiszondag met 3-2 van SML.

GBO_SML

Na amper 10 minuten voetballen viel de openingstreffer op sportpark Breedeweg te noteren. Ronnie van Rens troefde zijn directe tegenstander op snelheid af en legde breed op Dave Kleijnen. De vrijstaande spits had geen enkele moeite de bal onder SML doelman Stefan Reijnders door te schuiven.

De fase daarna behield Groesbeekse Boys een licht veldoverwicht. Na een klein half uur voetballen werd dit met een tweede treffer van Dave Kleijnen tot uitdrukking gebracht. Opnieuw wist hij de bal beheerst onder de uitkomende doelman door in het net te krijgen. In dezelfde minuut nog ging het echter mis voor de thuisploeg. Vanuit een corner en een scrimmage voor het doel van Jeffrey Hoogenbosch ging de bal, al dan niet over de doellijn. De scheidsrechter oordeelde. De stand kwam door Sven Roelofs op 2-1.

Na de thee werden de bezoekers sterker en na tien minuten voetballen verscheen de terechte 2-2 op het scorebord. Keanu Menijn schoot van afstand raak. Het team van trainer Camiel Jager kreeg het steeds zwaarder en de 2-3 leek zelfs in de maak, maar het was Rick Hubers die een lob van Wesley Martens van de doellijn keerde.

Bij het naderen van het einde leek de wedstrijd in een gelijkspel te gaan eindigen. Vijf minuten voor het eindsignaal dacht Dave Kleijnen daar anders over. Vanuit de lucht viel de bal voor zijn voeten waarna hij de SML goalie met een fraaie stift wist te verschalken waardoor de drie punten op sportpark Breedeweg bleven.

Zondag 11 september speelt Groesbeekse Boys een uitwedstrijd tegen Blauw wit. De wedstrijd in Nijmegen begint om 14.30 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Teun de Jong, Rick Hubers, Rens Hubers, Gijs Rikken; Thom Jochoms, Luuk Eikholt (Bram de Bruin), Sander Bisseling; Thomas Cillessen (Maarten van de Burg), Dave Kleijnen, Ronnie van Rens (Bart van Bentem).

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier.

Mannen, proficiat met de eerste 3 pnt.☺

wpDiscuz