[Foto’s] Geen doelpunten bij De Treffers – Jong AZ

GROESBEEK – De Treffers en Jong AZ hebben één punt overgehouden aan het duel met elkaar. Op sportpark Zuid in Groesbeek werd er zondag niet gescoord: 0-0.


Doelpunten vielen er zondag niet bij De Treffers – Jong AZ. Foto en rechten: Jan Peters.

Kansen waren er wel degelijk en het aluminium was ook één van de redenen waarom de toeschouwers geen doelpunten zagen. De eerste mogelijkheid was voor Robin Schouten (Jong AZ), maar doelman Niels Kornelis bracht redding. Na wat kansjes over en weer stond de paal net voor rust een treffer voor de uitploeg in de weg.

Ook in de tweede helft voorkwam de paal een doelpunt. Ditmaal was De Treffers-speler Pim Balkestein de pechvogel. Aan de andere kant belandde een vrije trap van Thomas Ouwejan op de lat. Goede kansen waren er nog voor De Treffers, maar ook Frenk Keukens en Rick Verbeek kregen de bal niet tegen de touwen.

Voor De Treffers was het geen slecht resultaat. Jong AZ is namelijk koploper in de Tweede Divisie en heeft in vijf wedstrijden nog niet verloren. De Treffers zelf heeft vijf uit vijf en staat 13e.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Top gespeeld

Ikke1

Geen 3 punten maar wel strafpunten gehad volgens Ten Doesschate op de radio.

Joop

Ik hoor alleen maar goed spel maar we hebben te weinig punten zie ranglijst . Daar maak ik me wel zorgen over.En er is onrust binnen de bc zuid .

BC-zuid

Beste Joop.
Er is totaal geen onrust in de BC. We zijn zeer te vrede met de het bestuurlijk beleid, de trainer en de resultaten op het veld.

Bert

Ik weet niet waar jullie naar keken en zeker onze verslagschrijver nie. Goed voetbal? Sorry jongens, maar dan zakt het niveau wel heel, heel ver weg. Het is vaak toevalsvoetbal en onsamenhangend. Jongens ogen ook moe, kunnen niet vol duels aangaan. Dat laatste kan ook niet, want wie het voorbeeld moet geven is zelfs bij een terreuraanval nog rustig.

Bert

Dat is die spits van Heerenveen toch? 🙂

Joop

Beste bc-zuid vraag even aan de voorzitter van bc-zuid wat er is die legt het je wel uit deed de heer zondag ook in privé kleren.

Treffersman
Beste Joop, de voorzitter van de BC stopt zijn werkzaamheden binnen de club op de aanstaande ledenvergadering. Na 5 jaar veel voor onze club te hebben betekent, dat kan toch? Hij blijft betrokken bij de club en draagt iedereen een warm hart toe. Maak de boel alsjeblieft niet groter dan hij is. Er is een familievete in Groesbeek, daar is iedereen inmiddels wel van op de hoogte. Daar heeft De Treffers part noch deel aan en wil er ook niet bij betrokken worden. Dat vz van BC Zuid daar helaas wel middenin zit is jammer, maar ook niet meer dan… Lees meer »
Joop

Niet alleen schrijven op andere clubs kijk eerst naar ons eigen keuken daar is meer aan de hand en dan pas naar andere ik heb zondag andere dingen gehoord treffersman met eigen woorden .maar ik hoop dat het goed komt

wpDiscuz