[3D] “Boys” halen uit tegen Blauw Wit

NIJMEGEN – Groesbeekse Boys heeft Blauw Wit zondag een pak slaag gegeven. De ploeg uit Groesbeek-Breedeweg won met 2-6.

BW_GBO

Na de overwinning op SML wist Groesbeekse Boys ook in de tweede competitiewedstrijd de winst op te eisen. Bij het bereiken van de rust stond het in Nijmegen nog 1-1. In het tweede bedrijf werd het 2-6 en bekroonde het team de goede wedstrijd tegen Blauw wit.

Nadat diverse kansen onbenut gebleven waren, opende Dave Kleijnen na een half uur voetballen de score voor Groesbeekse Boys. Hij schoot een terecht toegekende penalty feilloos binnen. Hoewel Groesbeekse Boys het betere van het spel had kwamen de gastheren nog voor rust op gelijke hoogte. Joep Martens scoorde namens Blauw wit.

In het begin van de tweede helft stelde het team van Camiel Jager orde op zaken. Binnen een kwartier stond de 1-4 op het scorebord. Vanuit vrijwel identieke spelsituaties scoorden achtereenvolgens Sander Bisseling, Ronnie van Rens en opnieuw Dave Kleijnen. Nadat Groesbeekse aanvallen eindigden op de vuisten van de Nijmeegse goalie stonden zij paraat om de bal binnen te werken. Bram de Bruin en Sander Bisseling met zijn tweede doelpunt zorgden voor de 1-6 stand. Hoewel Groesbeekse Boys mogelijkheden had om de marge te vergroten eindigde de wedstrijd op 2-6. Voor Blauw wit scoorde Martijn Peters.

Zondag 18 september speelt Groesbeekse Boys op eigen sportpark Breedeweg tegen Beuningse Boys. Een sterke tegenstander met goede klasseringen de afgelopen seizoenen. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Teun de Jong (Stijn v.d. Berg), Rick Hubers, Rens Hubers, Gijs Rikken; Luuk Eikholt, Sander Bisseling, Leroy Kersten (Bart v. Bentem); Bram de Bruin (Marciano Bons), Dave Kleijnen, Ronnie van Rens.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier.

Mooi….nu 6 punten…boys.

wpDiscuz