Monsterzege Jong Ajax op Achilles ’29

AMSTERDAM – Achilles ’29 is maandagavond afgedroogd door Jong Ajax. In Amsterdam werd het op sportpark De Toekomst 7-1. Vooral Mateo Cassierra was op schot; hij scoorde viermaal.

logo Achilles'29 (transparant)

Voor rust al beslist

De Groesbekers kwamen nog wel op voorsprong, na een redelijk goed begin. Het doelpunt viel na een halfuur spelen toen Barry Beijer uit een corner de openingstreffer binnen kopte. Daarmee was het ook gelijk klaar voor Achilles ’29, want Jong Ajax gaf daarna direct tegengas en voetballes. Nog voor rust stond het door doelpunten van Donny van de Beek en Cassierra (2x) alweer 3-1. De drie Amsterdamse doelpunten vielen binnen 7 minuten.

Cassierra blijft scoren

Het spelbeeld van de laatste tien minuten van het eerste bedrijf veranderde na de thee niet. Na tien minuten gespeeld te hebben in de tweede helft maakte Cassierra zijn derde van de avond. Even daarvoor kon Achilles ’29-sluitpost Robbert te Loeke nog redding brengen op een inzet van de aanvaller. Na één uur spelen kreeg Achilles ’29 de vijfde treffer om de oren: ditmaal was het Vaclav Cerny die knap raak schoot uit een vrije trap.

Monsterscore

Daarmee was het nog niet helemaal klaar, want Cassierra maakte zo`n 20 minuten voor tijd de 6-1. De zevenklapper bleef ook niet uit, Achilles ’29 moest toezien hoe Abdelhar Nouri er in de 77e minuut vanaf elfmeter 7-1 van maakte. Er moest toen nog een kwartier gespeeld worden, maar gescoord werd er niet meer.

Historisch

Het is de grootste nederlaag voor Achilles ’29 sinds de toetreding in de Jupiler League. Ook in de zondagtopklasse en de zondaghoofdklasse C (vanaf 2000) is dit, voor zover onze informatie reikt, niet voorgekomen.

De witzwarten staan nu op de laatste plaats en zullen de komende tijd uit een heel ander vaatje moeten tappen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 57 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
buisje

Hopelijk heeft Heijmans Bouw al getekend…….

FanVanVoetbal

aanfluiting voor dit niveau

Eitje

Spelers mogen de supporters wie daar zijn geweest wel hun geld terug geven van het kaartje

Man man man geen waarde op het veld laat staan op de bankrekening

Bert

Dat is wel een heeeeeeeeel erg milde straf! 2€ pp maximaal. 😂

henk

de derby komt steeds dichter bij, mits Achilles dan nog bestaat
Beetje te hoog van de toren geblazen, hopelijk komt het nog goed op zowel sportief als financieel gebied.

Brigadier

Heeft iemand ze al verteld dat die stappen die ze maken, de verkeerde kant op gaan…

Voetbalonwaardig

Misschien als de Fam Derks Jannes uitnodigt voor die hollandse avondjes in de linde. Kunnen ze nog tips vragen hoe WKE hun faillissement bleef uitstellen.

Zenuw

Zullen zelf ook wel weten dat het vandaag heeeeeeel slecht was en dat ze aan het einde niet op plek 20 moeten staan, brigadiertje

Bernard

De gehele wedstrijd werd op de TV uitgezonden ( fox sports). Wat een anti reclame voor Groesbeek.

buisje

zou nog niet zo gek zijn voor Achilles:
WKE heet nu WKE ’16 en is begonnen in de 5e klasse met een 5-2 en een 12-0 overwinning !

jacob

10 10 10 10 10

Theo

Gewoon was Ajax een maatje te groot. Dat kan toch een keer het zal beter moeten de aankomende wedstrijden maar dat zullen ze toch wel zelf weten

groesbeker

spelers achilles weten zelf ook wel dat het sprookje bijna uit is, en zoals het er naar uit ziet leeft achilles dan niet meer lang en gelukkig. een echte aanfluiting dit en laten we eerlijk zijn dat zwarte vlak op dat shirt ziet er toch niet uit welke ondernemer gaat hier de naam nog aan verbinden

ikke
Benieuwd als ze de volgende keer een betere prestatie leveren er ook zoveel reacties zullen zijn maar waarschijnlijk zijn de roepers van nu dan stil, zoals meestal. Heel jammer dat zoveel mensen het geweldig vinden als het ergens even niet gaat als gehoopt ( en zij die hoop ook altijd hebben dat het slecht gaat) en ook erg is dat er mensen zijn die hier reageren maar het bericht over hun eigen club blijkbaar niet eens hebben zien staan gezien het feit dat men daar niet reageert? Zelfs niet positief? Zijn dat nu de echte suppporters? Nee, dat zijn lui… Lees meer »
Voetbalonwaardig

weet je onze pincode toevallig ook?
want je schijnt ons allemaal door en door te kennen.

De waarheid doet kennelijk pijn.

Bert

Ho Ho ikke. Ikke wel op eigen verslag reageren hoor en ikke nog kritisch / realistisch ook. Dan mag ikke ook wel op jullie reageren toch?
Hele wedstrijd gezien gister, spelers lopen nu nog te tollen denk ik. Had inderdaad ook niet de indruk dat deze jongens er nog voor willen gaan.zelfs op de bank was er dikwijls zichtbare onvrede en tot overmaat van ramp later ook hoorbaar.

Heimwee
Gisteren hele wedstrijd gezien. Dan kan ik me niet aan de indruk ontrekken dat de spelers de opdracht hebben gekregen zo snel mogelijk te degraderen. En dat is misschien ook maar het beste. Terug naar het niveau waar we vandaan kwamen. Gewoon weer gezellig op Heikant, net zoals vroeger. Stoppen met dat jong Marrokko (voegt niets toe), stoppen met die PR stunt van de dames, kost alleen maar geld. Na de start komt er alleen nog maar familie kijken. Gewoon weer terug is het beste, dat moet iedereen toch in kunnen zien? Dat het weer druk wordt langs de lijn… Lees meer »
Pietje

Geen geld dus een campingelftal. Zo simpel is het.

Pietje

Wat een dom propaganda weer over Heijmans. Intentie uitgesproken. Dat doe ik dagelijks wel 10x. Maar concreet is er helemaal niets. Zo doorzichtig!

wpDiscuz