Vierde nederlaag op rij voor Achilles ’29

GROESBEEK – Achilles ’29 heeft vrijdagavond opnieuw een nederlaag moeten incasseren. Dit keer was Telstar op sportpark De Heikant in Groesbeek met 1-2 te sterk.

logo Achilles'29 (transparant)

Voor Achilles ’29 was het de vierde nederlaag op rij, voor Telstar de vierde overwinning op rij.

Drie Achilles ’29-spelers moesten op de bank beginnen na de dramatische 7-1 nederlaag van maandag tegen Jong Ajax. Het ging om Freek Thoone, Migiel Zeller en Mischa Boelens. De vraag was alleen welk effect dit zou hebben.

Al na vijf minuten kregen de gasten de eerste goede kans van de wedstrijd, maar hield Achilles ’29-doelman Robbert te Loeke de spits Guyon Philips tot tweemaal toe van scoren af. Achilles ’29 kon aanvankelijk nog prima meevoetballen, maar de witzwarten creëerden zelf amper kansen. Na een halfuur spelen scoorde Telstar-speler Stefano Lilipaly na een uitbraak over rechts de openingstreffer.

In de tweede helft kreeg Achilles ’29 als eerste een goede scoringskans. Thijs Hendriks schoot de bal na een goede aanval over het doel. Het doelpunt viel niet veel later aan de andere kant. Ditmaal was Philips in de rebound trefzeker: 0-2. De thuisploeg had geluk dat Te Loeke een grotere achterstand wist te voorkomen en daarmee zijn ploeg nog enigszins in de wedstrijd kon houden.

En dat betaalde zich een kwartier voor tijd uit: Niek Versteegen scoorde de aansluitingstreffer, waardoor de mannen van trainer Eric Meijers weer uitzicht hadden op één punt. De ploeg leefde wat op en voerde de druk op. In de spannende slotfase werd alleen niet meer gescoord.

Achilles ’29 blijft hekkensluiter met drie punten uit zeven duels.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jose

Haha. Lkkr Aggilles

haha

voetballen kunnen ze niet

Driewieler

het hangt ook van leugens aan elkaar… 1432 toeschouwers?

groesbeker

zit er een raam in die kippenfarm aan die zijde dan??

bert

net een maatje te groot
net als alle ploegen in de jupiler league
dit jaar

Bennie

ik telde ongeveer 143 toeschouwers.

henk

KNVB voetbal programma seizoen 2017 / 2018. op 14 oktober 2017 staat de Groesbeekse derby na 5 jaar weer op het programma. De Treffers zal dan om 14:30 aftrappen op sportpark zuid.

Jose

Nee Henk. Zie je verkeerd. Dat is de derbij DVSG tegen achilles’17.

Bert

Laten wij eerst zelf maar zien te handhaven! Ps: schijnbaar plots nog een Bert hier 😡

Bert
Als je zo’n wedstrijd bekijkt, dan zijn die verliezen of schulden eigenlijk ook wel gewoon te verklaren. Meer info heb je eigenlijk niet nodig. Buiten het feit dat er in de amateurjaren veel te veel is uitgegeven (daardoor wellicht wel onterechte prijzen), is er gewoon geen animo voor hun plannen. Gister kon je wederom een kanon afschieten daar, komt geen hond kijken. Er wordt nog wel gepronkt met jeugd dit en jeugd dat, maar dat zijn allemaal naïeve spelertjes met wanhopige ouders, die wijs wordt gemaakt dat ze echt wel kansen hebben om iets te bereiken. Wakker worden; dan had… Lees meer »
De Gelderlander

Henk…blijven dromen…over je derby. Kunt ook nog dit jaar gaan kijken bij de Boys-Milsbeek.

splinter

Wat hebben we een lol .
Kun je gelijk de personen van zuid eruit halen .

De Gelderlander

Henk….nog ff…..als je droom uit komt….dan om 18 u. 14 okt 17 is nl op zaterdag….

Splinter hoezo personen van zuid, doen jullie anders om ook als wij verliezen. Maar hebt wel gelijk het gaat eigenlijk nergens over ze moeten er eigenlijk alleen het verslag opzetten van de wedstrijd. En voor de rest geen reacties is alleen maar leedvermaak.

Piet

Trieste club man. Ik begin echt spijt met ze te krijgen. Losers!!

peter

Wat hebben ze in Colombia gemaakt, daar wel gewonnen Harrie?

Heb het lef

Wat zijn dit toch voor een achterbakse opmerkingen. Ik ben geen voetballer, ook geen lid van een club en kijk ook nooit voetbal. Maar wat deze @Peter, en anderen, hier weer anoniem schrijven vind ik laf. Vaak is het maar de halve waarheid en er worden namen genoemd. Iedereen weet wie er bedoeld word. Heb het lef en ga eens met deze Harrie in gesprek. Ik vind het wel leuk voor Groesbeek als ik verneem dat een club uit dit dorp wint.

hahaha

andere laf noemen om anoniem te schrijven en dan zelf anoniem blijven

peter

Wat is daar nu achterbaks aan, als je hier in Nederland al geen cent te makken hebt, nee hier grote schulden, dan moet je jezelf niet groot zitten te maken in een ander land, binnenkort gaat die beerput open, belastingdienst smult van alle info

wpDiscuz