[3D] Groesbeekse Boys pakt punt tegen Beuningen

GROESBEEK-BREEDEWEG – De Groesbeekse Boys hebben zondagmiddag één punt gepakt tegen Beuningse Boys en zijn daarmee nog steeds ongeslagen. De club staat tweede in de derde klasse D.

In het eerste half uur ging de wedstrijd gelijk op. Veel kansen werden niet gecreëerd. Ronnie van Rens in combinatie met Bram de Bruin van Groesbeekse Boys wisten gezamenlijk één keer door de defensie van de gasten te snijden, maar dat leverde geen doelpunt op.

Kort daarop nam Beuningse Boys het heft in handen en kwam prompt op voorsprong. Na een fraaie individuele actie schoot Bram Veldkamp strak raak in de verre hoek. Groesbeekse Boys-goalie Jeffrey Hoogenbosch wist vervolgens de schade te beperken door een schot van Roy van Ewijk met de vuisten te pareren.

Na de thee nam de amusementswaarde van de wedstrijd duidelijk toe. Beide ploegen toonden meer inzet en gingen voor de zege. Groesbeekse Boys kwam na één uur voetballen op gelijke hoogte. Vanuit een hakbal van Dave Kleijnen kwam de bal voor het doel op de handen van een speler van de gasten. Kleijnen wist dit buitenkansje zelf koelbloedig te verzilveren.

De boys uit Beuningen kwamen daarna goed weg doordat doelman Tim van Lierop Groesbeekse Boys-speler Ronnie van Rens van dichtbij van het scoren af kon houden. Uiteindelijk was het aan de Groesbeekse doelman Jeffrey Hoogenbosch te danken dat de 1-1 op het scorebord bleef staan. Hij wist enkele inzetten van Erik Middelhof van dichtbij onschadelijk te maken.

Zondag 25 september wacht Groesbeekse Boys een zware uitwedstrijd tegen DIO ’30. Opnieuw een tegenstander die vorig seizoen afsloten met een plek in de nacompetitie. De wedstrijd in Druten begint om 14.30 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Teun de Jong, Rick Hubers, Rens Hubers, Gijs Rikken (Sil Eikholt); Luuk Eikholt, Sander Bisseling, Leroy Kersten; Bram de Bruin (Marciano Bons), Dave Kleijnen, Ronnie van Rens.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Groesbeekse Boys pakt punt tegen Beuningen

Reageren is niet toegestaan.