IJsselmeervogels knikkert Achilles ’29 uit bekertoernooi

SPAKENBURG – IJsselmeervogels heeft dinsdagavond voor een stunt gezorgd. Achilles ’29 ging in de eerste ronde pijnlijk onderuit tegen de derde divisionist: 3-1.

logo Achilles'29 (transparant)

De beste kansen waren in de openingsfase al voor IJsselmeervogels. Achilles ’29 liet zich na 20 minuten zien; Omid Popalzay kreeg een schietkans, maar IJsselmeervogels-speler Marciano van Leijenhorst blokkeerde dat schot. De thuisploeg kwam na 33 minuten spelen op voorsprong door een doelpunt van Sherwin Grot. Gezien de matige eerste helft van de gasten uit Groesbeek was de voorsprong verdiend.

Na rust liep IJsselmeervogels verder uit en had Achilles ’29 weinig in te brengen. Twintig minuten voor tijd zette Oktay Öztürk zijn medespeler Ali Akla alleen voor Achilles ’29-doelman Robbert te Loeke. Akla verdubbelde de voorsprong: 2-0. Drie minuten later kwamen de Heikanters nog dieper in de problemen toen Christiaan van Hussen er 3-0 van maakte. De wedstrijd was daarmee definitief gespeeld. Brian Boogers deed in de 84e minuut nog wel wat terug, maar dat doelpunt kwam te laat: 3-1.

Voor Achilles ’29 zit het bekertoernooi er dus alweer op. Het is voor de witzwarten te hopen dat er in de competitie betere resultaten worden behaald. De Groesbeekse equipe is namelijk hekkensluiter in de Jupiler League.

Woensdagavond komt een andere Groesbeekse club in actie voor het bekertoernooi: De Treffers speelt op sportpark Zuid tegen ASWH, ook een derde divisionist. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 22 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jo Janssen

Wie had dat gedacht; van miljoenen in de schuld, door een 3e klasser de beker uit gejat gekatapult!

Riny Kersten

Neem deel aan de discussie

Weer helemaal niks en dan zich een profclub noemen

Harm

Jammer maar gezien het spelbeeld terecht. Er moet iets gebeuren bij deze club. Wat weet ik ook niet maar dit is niet goed. Trainer eruit? Maar wie moet er dan voor de club staan? Investeren in betere spelers? Wie wil in een elftal als dit spelen? Ik bedoel hier niet letterlijk Achilles mee maar eender welk elftal/club die zich in deze situatie bevind. Of heel misschien dat het tij nog gaat keren. Er zal dan eens gewonnen moeten worden maar dat zie ik niet gebeuren. Als neutraal liefhebber in deze zeg ik: arm Achilles.

witske

crisis

Theo

Rustig blijven komt goed allemaal het fundament is er volgens de voorzitter de resultaten komen er nog aan !!!!

Driewieler

Maar het fundament staat!

Gerrit

Met fundamentalisten moet je tegenwoordig wel oppassen !!

Bert

Geloof maar dat ze deze ronde op hadden genomen in de begroting en waarschijnlijk de volgende ook nog wel, dus dit is een hele vervelende tik voor het “Alabastine” project.

Jantje
Ik zou zeggen, leg de paralellen van het beleid van de KNVB en dat van Achilles onder de loep. De puinzooi in de top van de KNVB straat uit naar de rest van de organisatie. Bij Achilles precies het zelfde. Mag ik gemakshalve erop wijzen dat een club meer. Is dan een eerste elftal. Staat Van Breukelen voor de ondankbare taak de rotzooi van zijn voorgangers op te ruimen, zo is Meijers ook niet alleen verantwoordelijk voor de (financiële) chaos bij Achilles.Laten de witte boorden hun knopen tellen en de concequeties accepteren. Je kan maar 1 keer echt goed op… Lees meer »
Theo
Dit is geen toeval meer. Geen geld dus campingelftal. Het is toch heel simpel, gewoon veel te grote broek aangetrokken. Hoogmoedswaanzin ten top. En dan kan iedereen met Achilleshart wel quasi verontwaardigd reageren op het stuk van Lex Lammers in de krant. Maar hier stonden precies 0 onwaarheden in. Wellicht wat opruiend maar het klopte allemaal. Dus Achillesmensen dat stuk nog maar eens paar keer goed lezen en je conclusies trekken. De KNVB en belastingdienst smullen van dit soort situaties. Ook al zeggen ze van niet, ze zitten te wachten om te kunnen ingrijpen. Je kunt maar tot een conclusie… Lees meer »
Hedde het geheurd?

Het onverwoestbare Achilles ’29

Piet

Voor dit elftal is 3-1 verliezen van de Vogels niet eens zo slecht. Eigenlijk best knap. En met zo’n kleurencombinatie in het tenue verdien je het ook niet om te winnen. Dan moet je alles standaard met 6-0 verliezen. By far lelijkste tenue van Nederland. Er zal wel geen geld zijn voor nieuwe…
Maar waar maakt iedereen zich druk om, Harrie zegt toch dat er niets aan de hand is!

Peter

Het is erg stil rond Harrie, hoor niks over beslag op eigen woning? belastingdienst? Columbia? geheime Stichting Promotie Achilles? nieuwe RvC voorzitter? is eigenlijk gewoon wachten op snel naderend faillissement

jose

Stunt? Hoezo stunt? Achlles kan zo nog niet mee in de 1ste klasse. Pfff wat n puinhoop op de Heikant. Maar ja dat wordt toch ontkend. Wachten op t naderende einde. Haha. Hoogmoedwaanzin !!

Helaas zijn hier alleen maar mensen die het grappig vinden maar helemaal bedroevend is dat er niemand van de club zelf hier zn licht eens over laat schijnen. Kom op achilles leden, laat ook eens van je horen of acepteren jullie dat enkele mensen jullie club de afgrond in duwt?

buisje

Leg dan eens even uit, Tee, hoe de Achilles-leden dat zouden moeten doen, rekening houdend met de huidige juridische kaders van:

1. de vereniging Achilles ’29
2. de BV waar Achilles 1 met hun contracten etc. in zit
en
3. de stichting waar alles mbt tot de accommodatie in zit ?

Edje

Het heeft geen nut om hier op in te gaan als Achilles supporter omdat er een aantal dwazen alles maar er ook alles aan doen om Achilles zwart te maken, ook zijn deze mensen meer bezig met het belachelijk maken van Achilles dan met hun eigen club te steunen! echte supporters dus.

Bert

Edje edje edje toch! Er zijn er maar heel erg weinig die jullie belachelijk maken! Juist ja, jullie eigen vertegenwoordigers.

buisje

Peter,
de stichting die jij bedoeld is helemaal niet geheim en heet overigens net iets anders: Stichting Achilles Promotie; oftewel STAP.
Daarin zijn alle spelers- en trainerscontracten en commerciële activiteiten ondergebracht. Een constructie die al jarenlang ook elke (top-)amateurclub hanteert.
Bovendien bestaat deze stichting niet meer in deze hoedanigheid.
Per 1 juli 2015 zijn deze activiteiten niet meer in een stichting maar in een BV ondergebracht.
(10 minuten Googlen overigens…)

wpDiscuz