Achilles ’29 verliest ook in Leeuwarden

LEEUWARDEN – Achilles ’29 heeft vrijdag opnieuw verloren. De Groesbekers gingen met 3-1 onderuit tegen SC Cambuur.

logo Achilles'29 (transparant)

Het laatste halfuur stonden de Heikantbewoners met één man minder op het veld na een rode kaart van Barry Beijer.

De doelpunten vielen in de tweede helft. In de eerste 45 minuten waren de kansen voor SC Cambuur, maar Robbert te Loeke hield zijn doel schoon op inzetten van Jergé Hoefdraad, Sander van de Streek en Xander Houtkoop. Echt veel lieten de ploegen niet zien.

Pas na 60 minuten viel het eerste doelpunt van het duel te noteren. Erik Bakker schoot raak vanaf elfmeter. De penalty werd veroorzaakt door Beijer die daarvoor zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg en dus kon vertrekken.

Toch werden de gasten gevaarlijk; een kwartier voor tijd kopte Jop van Steen op de lat en vijf minuten later werd het zelfs gelijk door een treffer van Kursad Surmeli. Achilles ’29 stond na 90 minuten echter voor de vijfde maal op rij met lege handen. Ricardo Kip (83′) en Ninos Gouriye (88′) bepaalden de eindstand op 3-1.

Achilles ’29 blijft hekkensluiter in de Jupiler League en heeft slechts 3 punten uit 8 wedstrijden (1-0-7).

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Objectief artikel. Cambuur was veel beter 1e helft 0 schoten van Achilles . 2 e helft 2. Zie maar de statistieken op vi. Had 7-1 kunnen zijn, maar dat is logisch

De Kuiier

Jammer…omstreden 11-meter. Dus ook 2de gele kaart en rood. Anders wil ik het nog wel eens zien.

De Gelderlander

Pet….
op FOX 1 toch iets anders gezien en gehoord….was zo slecht nog niet.

Kees

De gelderlander. Slecht of goed heb je helemaal niks aan! Weer 0 punten. En Meijers begint langzaam zenuwachtig te worden. Is alleen maar aan het wisselen oftewel het vertrouwen is helemaal weg! En of je nu goed of slecht speelt vertrouwen krijg je alleen met punten. En als je naar de ranglijst kijkt wordt dat nog moeilijk genoeg om überhaupt een punt te pakken!

De Kuier

Pet. Objectief??? Bijna letterlijk overgenomen tekst van Omroep Gelderland.

Kijk nu even fox dan blinde vink

ikke

Heb je echt niks anders te doen dan je druk maken over iets waar je een hekel aan hebt en wat je graag fout ziet gaan. Kom op man, altijd dat gezeik na een verslag op deze site

Ikke op het verslag van de treffers heb je zelf vier keer gereageerd, dus wie maakt zich hier druk.

ikke

Beste wim,
Ik heb 3 keer gereageerd op dat verslag( er is nog een ander die zich ikke noemt maar dan met hoofdletter) en daarin kun je mij niet betrappen op hatelijke, verkeerde of aanstootgevende reacties. Dat is waar ik op doel bij Pet hierboven en ook in mijn reacties bij het verslag van Treffers.
Laat het eens een keer ergens over gaan als men wil reageren, zonder onzinnige, (of zoals Bert hatelijke) uitspraken te doen. Dat is waar ik me druk over maak wim.

Lekker belangrijk dit. Volgens mij staat achilles na vanavond nog op 3 punten. Penalty die ze tegen kregen was niet verdiend. Overtreding werd erbuiten gemaakt. Daardoor komt achilles met 10 man te staan wat ze niet vol hielden. Maar zoals altijd gaat Meijers weer met veel risico achterin spelen door een verdediger mee naar voren door te schuiven. Er komt meer ruimte achterin en dat gaat niet. Dit gebeurd trouwens bijna elke wedstrijd. Het wordt een lastig jaar voor achilles..

witske

mensen die het interessant vinden mooi verhaal over promotie van amateurs naar de jupiler league en de ondergang op de site van tweede divisie

Bennie

Achilles verliest in Leeuwarden.
Achilles verliest steeds meer.
Achilles verliest zijn geloofwaardigheid.
Achilles verliest het vertrouwen van de leden.
Achilles verliest dadelijk ook hun bestuur.
Achilles is hun geloofwaardigheid allang verloren en dat door de familie Derks.
Kortom : achilles heeft geen bestaansrecht meer dus opdoeken die handel.

De Sint.

Bennie…kunnen ze jou ook huren zo rond 5 december???

Annita

Probeer jij nu in je eentje een club naar de klote te helpen of heb jij nu werkelijk de hele dag niks anders te doen. Wat kan het jou schelen dat het minder gaat met een club uit Groesbeek.

Bennie

Ik ben het hele jaar te huur.

Bennie

Ze helpen zichzelf naar de klote

Annita

Fijn, en daar hebben ze jou en jouw commentaar absoluut niet voor nodig.

wpDiscuz