Punt voor De Treffers in doelpuntrijk duel

GROESBEEK – De Treffers heeft zaterdagavond een punt gepakt tegen Jong Sparta. De Groesbekers gaven een 3-1 voorsprong weg. Het werd uiteindelijk 3-3.

detreffers

Jong Sparta eindigde de wedstrijd ook nog eens met 9 man.

Al binnen twintig minuten vielen er drie doelpunten op Sportpark Zuid in Groesbeek. De Treffers-speler Robert Mutzers opende na 4 minuten met een kopbal de score, maar lang konden de roodzwarten hier niet van genieten. Ilias Alhaft maakte er acht minuten later namelijk weer 1-1 van.

Een snoeiharde vrije trap van Nick de Bondt in de 20e minuut was onhoudbaar voor de doelman van Jong Sparta. De mannen van trainer Anton Janssen namen daarmee voor de tweede keer in deze wedstrijd de leiding. Op slag van rust werd het via Mutzers nog 3-1 en daarmee leek De Treffers op rozen te zitten.

Nog geen tien minuten na de thee stond het echter 3-3. Doelpuntenmakers waren Akram Salhi en Lovette Felicia. Nog voordat er één uur gespeeld was gebeurde er weer iets op Zuid. Ditmaal was het een rode kaart voor Jong Sparta-speler Ruggero Mannes, omdat hij aan de noodrem trok.

Het lukte de thuisploeg niet om te profiteren van de man-meer-situatie. De ploeg ging op zoek naar de winst, maar doelpunten bleven uit. Ver in de blessuretijd kreeg Serginho Sanchez van Jong Sparta nog rood.

Met een overwinning had De Treffers naar de top 5 kunnen klimmen, nu staat de Groesbeekse ploeg in de middenmoot: 9e met 9 punten uit 7 wedstrijden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Bennie

spel was beter als woensdag maar helaas konden ze de man meer situatie niet uitbuiten. Wie weet wat er komende week gaat gebeuren op zuid? Komt Leemans nog terug of gaan er meer koppen rollen???

Bert

Dat hopen wij ook randje! Kunnen we een nog groter en beter complex bouwen.
Ps: leuk om zo veel mensen van jullie in onze kantine te zien en vooral te horen hoe ze erover denken 😂😂😂😂😂

Theo

Ja de wedstrijd het was iets beter als afgelopen donderdag .Maar de tegenstander was ook minder vind er totaal geen voetbal in de ploeg zitten en een heel statisch midden veld.We krijgen het heel moeilijk .Werk aan de winkel voor hoofd scout Henk grim wijntje laten staan en er op uit!!!! En Leemans is wegstuurt ja omdat die zijn mening had gegeven over afgelopen donderdag Het rommelt Een beetje in de club links en rechts

ikke

WE???? pffff, wat een onzin weer zeg!!!

Bert

Te triest dat normale reacties worden verwijderd! Stop dan helemaal met je site. Er kijken verser weinig mensen hoor.

Edit redactie: De normale reacties zijn automatisch weggegaan omdat dit reacties waren die gekoppeld zijn aan een opmerking die door ons is verwijderd: die van “randje 16”. Het lijkt er op dat dan de hele reeks aan reacties daarop wordt weggehaald, wat op zich niet zo vreemd is. In ons systeem is er ook slechts één reactie afgekeurd bij dit onderwerp. Wij gaan kijken wat we daar aan kunnen doen.

ikke

De reactie van jou Bert was anders ook niet normaal dus dat die weg is ook terecht.

Willy

terecht dat er reatie worden weg gehaalt want het is een schande bij de reatie wie er op staan,. heeft niks met voetbal te maken.

wpDiscuz