Ken Leemans verlaat De Treffers per direct

GROESBEEK – De Treffers en Ken Leemans (33) hebben na goed overleg afscheid van elkaar genomen. Dit heeft de Groesbeekse club maandagavond laten weten.


Ken Leemans is per direct weg. Foto en rechten: Jan Peters.

De Belgische verdedigende middenvelder kwam in januari 2015 (winterstop seizoen 2014-2015) naar de Groesbeekse tweede divisionist. Hij tekende destijds een contract voor 1,5 jaar. In februari 2016 verlengde hij het contract.

Het derde seizoen bij de roodzwarten maakt Leemans dus niet af. Op de clubwebsite laat de Belg het volgende weten over zijn vertrek: “Ik heb de afgelopen weken goed nagedacht over mijn toekomst. Het feit dat ik meer te maken krijg met fysieke ongemakken en dat de combinatie tussen werk, privΓ© en voetballen op dit niveau voor mij moeilijker te combineren wordt heeft ons dit doen besluiten.”

Leemans speelde 42 officiΓ«le wedstrijden voor De Treffers en wist vijfmaal het net te vinden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
buisje

Er worden stappen gemaakt……

Theo

Ze brengen her mooi zo via een persbericht gezamenlijk er uit gekomen maar in werkelijkheid zit toch wat Anders . Meneer Leemans wilde niet meer onder meneer Janssen trainen zodoende deze breuk

Toontje

Beetje groot ego, die Leemans. Zou me niks verbazen als we die terug zien in de Eredivisie! Topper!

Zuiderzeeonderganf

Alles stort in! Slaan elkaar de koppen in bij de BC, spelers lopen weg, negatief vermogen…De volgende club na Achilles die onderuit gaat…

Willem

En de eens zo bejubelde “Pluryn-deal” hangt ook al, in de vorm van veel te hoge huurlasten, als een molensteen om hun nek….

Ik gun t de meeste Treffersleden niet, maar net goed voor die “deal-makers”.
Maar die wassen nu hun handen in onschuld: “I know nothing… !”

Laat de belastingbetaler t maar weer oplossen, hè Sjakie !

Zusje

Nou en, dat kan toch

Sjaak T.

Beste Treffersmensen,

Geen zorgen ik zal ervoor zorgen dat er weer miljoenen euro’s jullie kant op komt en de club weer jaren vooruit kan. De andere Groesbeekse club zullen we weer korten.

Wat betreft Leemans, jammer, leek wel op de enige Groesbekers uit de selectie

Bert

Nog meer πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Treffersfan

Ik weet niet waarom mijn bijdrage is verwijderd. Ik plaats mijn eerdere reactie hier nog een keer. Als deze nu weer wordt verwijderd, mag de redactie ook aangeven waarom dit gebeurt. Het lijkt namelijk een beetje op selectieve censuur …

Ja, Ken Leemans is vertrokken. Nee, hij heeft de clubkas niet meegenomen. Overigens huurt Pluryn het clubgebouw van ons (de Treffers) en niet andersom!

ikke

@treffersfan
Hoe kan het dat men huur ontvangt van Pluryn over een gebouw dat geen eigendom is? Dat is onderverhuur en dat mag niet?

Treffersfan

Onderverhuur is niet strafbaar als dit in de huurovereenkomst – in dit geval dus tussen De Treffers en de Gemeente Groesbeek – is vastgelegd.

ikke

Oke, dus de Treffers draagt dat dan weer af aan de Gemeente. Waarom is die constructie zo moeilijk geregeld? Pluryn had toch ook rechtstreeks de Gemeente kunnen betalen? Of zit daar meer achter?

Gemeente Groesbeek

Allerlei constructies zijn bedacht om het voor de Treffers zo positief mogelijk te maken! Miljoenen euro’s zijn er mee gemoeid, alles is in de doofpot gestopt! Waarom komt dit nooit uit? Natuurlijk niet, want dit schaad onze gemeente! Dit schaad mensen die hiervoor verantwoordelijk waren!

Mijn club; germania, is de dupe van dit alles! Ons budget is drastisch gedaald, maar de gemeente doet in ons geval niks!

ikke

Ergens had ik gehoopt en ook verwacht nog wel een nadere toelichting te zullen krijgen van Treffersman of een ander die weet hoe het zit met de huur van Pluryn en de Treffers maar helaas.
Toch maar eens in de Carrousel vragen gaan stellen binnenkort.

wpDiscuz