VVV-Venlo in tweede helft langs Achilles ’29

GROESBEEK – Achilles ’29 heeft vrijdagavond voor de zesde keer op rij verloren. Op sportpark De Heikant in Groesbeek ging VVV-Venlo er met de drie punten vandoor. Het werd 0-3.

logo Achilles'29 (transparant)

VVV-Venlo wist door de winst en het verlies van NAC Breda ook een plek voor de playoffs te verzilveren.

Weinig kansen

In de eerste helft waren de kansen schaars en kwam er weinig dreiging van beide ploegen. VVV-Venlo kreeg na een halfuur spelen de eerste noemenswaardige kans van het duel. Johnatan Opoku schoot van afstand, maar Achilles ’29-doelman Robbert te Loeke kon redden. Achilles ’29 liet zich via een vrije trap van Boy van de Beek zien. Maarten de Fockert, sluitpost van de Venlonaren, redde goed.

VVV komt op gang

Na rust gebeurde er wat meer op De Heikant, maar niet in het voordeel van de thuisploeg. VVV-Venlo opende door een doelpunt van Ralf Seuntjens de score. Enkele minuten daarvoor meende Achilles ’29 nog recht te hebben op een penalty, maar de arbiter dacht daar anders over. Te Loeke kon na 55 minuten een tweede tegentreffer voorkomen, maar na 57 minuten spelen maakte Torino Hunte er alsnog 0-2 van en toen leek het wel gespeeld.

Playoffs

VVV-Venlo ging namelijk op jacht naar de derde van de avond, drukte door en kreeg een kwartier voor tijd waar het naar op zoek was. Opoku kopte raak uit een corner: 0-3. Vanwege de mogelijke plaatsing voor de playoffs, VVV-Venlo was afhankelijk van de uitslagen op de andere velden en het doelsaldo, waren meer doelpunten welkom. Die vielen er niet, maar de resultaten elders waren dusdanig gunstig dat de plek in de play-offs veiliggesteld werd.

Problemen voor Achilles ’29

Achilles ’29 is hekkensluiter en moet het na 9 wedstrijden nog steeds doen met drie punten. Daarbij komt nog dat de ploegen boven de witzwarten langzaamaan meer punten pakken. Voor Achilles ’29 was het naast de zesde nederlaag op rij ook nog eens de negende op rij in eigen huis.

Overigens was het voor de vrouwen van Achilles ’29 ook al geen geslaagde avond. Het team ging met 7-1 onderuit tegen de dames van FC Twente.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gerrit

Niets aan de hand, doorgaan en blijven lachen. Wel weer een volle bak met maar liefst meer dan 1600 toeschouwers. 😬

henk

Het gaat sportief gezien toch zeer beroerd daar. dames, zaterdag en zondag en de Jupiler league. En dan zullen we het maar niet over geld hebben.

Andere Peter

Ja Gerrit, dat aantal toeschouwers wordt bij de Treffers lang niet gehaald. De niet gegeven penalty heeft achilles de das omgedaan. De inzet van achilles was prima.

Cees
Er kan gezeurd etc worden. Ook van alles gezegd worden zoals penalty moeten hebben en zeggen dat er weer goed gespeeld is maar punten ho maar. Ze moeten nu echt eens een keer punten halen maakt niet uit hoe. Ik hoor al weken dat ze goed spelen maar punten ho maar en als ze slecht spelen pakken ze ook geen punten, misschien kan er nu na negen wedstrijden gezegd worden dat ze heel veel te kort komen. Die keeper pakt op dit moment geen punten, middenveld is onzichtbaar en thoone en boogers bakken er al vanaf het begin niks van… Lees meer »
buisje

We maken stappen; richting de 2e divisie, wel te verstaan….
Heel simpel, te weinig kwaliteit.
We komen gewoon tekort. Geen schande, wel de realiteit.
Dit gaan we niet redden dit jaar.

witske

1600 – 1250 VVV = 350 Ach

Anton

Was er ook gisteren over de hele wedstrijd te weinig gebracht .kan de trainer wel zeggen over de strafschop al hadden we die gekregen was je toch verloren. Denk dat Eric en Frans maar is in de spiegel moeten kijken hoe ze dit aan de praat krijgen wat het niveau moet echt omhoog met de juiste spelers op juiste positie .want het was en is niet best op moment.wat me ook tegenviel is het aantal toeschouwers gisteren als je VVV niet had gehad was zeer beroerd geweest

Voor uitwedstrijden is 7-1 de nieuwe standaard.

wpDiscuz