Van Straaten redt punt voor De Treffers

KATWIJK – De Treffers heeft zaterdagavond in Katwijk met 2-2 gelijkgespeeld. Het venijn zat hem in de staart.

detreffers

De Treffers keek vier minuten voor tijd nog tegen een achterstand aan, maar Daniel van Straaten bezorgde de Groesbekers, die op dat moment met tien man stonden, nog één punt.

Afgekeurd

De eerste goede kans was voor de thuisploeg. Na 17 minuten kopte Stefan Stam uit een corner op de paal. Echt veel goede mogelijkheden waren er niet, al zag De Treffers in de 33e minuut een doelpunt afgekeurd worden omdat er sprake zou zijn van buitenspel. Beide ploegen gingen met een 0-0 stand op het bord de rust in.

Voorsprong en rood

Tien minuten na rust was het De Treffers die een mogelijkheid kreeg om de openingstreffer te scoren. Robert Mutzers had een vrije kopkans, maar de aanvaller kopte de bal over het doel. De roodzwarten wisten het netje tien minuten later wel te vinden; Remy Raterink, dit jaar nieuw bij De Treffers, kopte raak. Drie minuten later moest de ploeg van trainer Anton Janssen met 10 man verder, omdat Bas Hendriks direct rood kreeg na een overtreding op Mike van den Ban.

Nederlaag… Of toch niet?

Het duurde niet lang voordat Katwijk door een doelpunt van Bennie van Noord op gelijke hoogte kwam. Voor De Treffers was het zaak om de 1-1 stand vast te houden om zo in ieder geval met één punt terug naar Groesbeek te keren. Dat leek aanvankelijk niet te lukken, want vier minuten voor tijd maakte Van den Ban er 2-1 van. Toch was het duel daarmee niet gespeeld. Van Straaten kopte zijn ploeg in de slotminuten naar de 2-2.

De Treffers heeft 10 punten uit 8 duels en staat 12e.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

De ene week verlies je 2 punten tegen 10 man en de andere wedstrijd win je 1 punt met 10 man. Al met al gaat het nog niet zo slecht. Op Gvvv ( en de beker ) na. In mijn ogen prima wedstrijden gespeeld en helaas een paar maal ongelukkig gelijk gespeeld. Leuke competitie waar veel ploegen aan elkaar gewaagd zijn.

Fransje

Zijn ze al te vreden op zuid met puntjes.dacht dat ze een top elftal hadden daar voor de competitie

Piet

Nee hoor Fransje, wij blazen niet zo hoog van de toren. Handhaving is voldoende. Ik ben het met Henk eens, strijdlust en inzet voldoende op 2 wedstrijden na. We hebben een mooie selectie.
Echt leuke competitie met mooie verenigingen.

Antoon

Ha ha ha die piet ,dat klopt de laatste jaren kunnen jullie ook niet meer van de hoge toren blazen !,,, en handhaving ha ha ha ha ha ha ha !,,, kende je vroeger malle Pietje

@Antoon Piet heeft helemaal gelijk. Tweede divisie is prima competitie waar we trots op zijn om aan mee te mogen doen. Vergelijken met andere clubs is niet eens nodig om te weten dat dit het plafond is… Niets om voor je te schamen, want we zijn trots om zo hoog te mogen spelen. En NEE we hebben geen jaloezie naar andere clubs!!

Klopt antoon alleen jullie kunnen dat.

wpDiscuz