[3D] Groesbeekse Boys koploper na ruime zege

GROESBEEK-BREEDEWEG – Groesbeekse Boys wist afgelopen zondag eenvoudig met tegenstander SCH uit Nijmegen af te rekenen. Na een 4-0 ruststand kwam uiteindelijk de 5-0 eindstand op het scorebord van sportpark Breedeweg.

Na 5 wedstrijden is Groesbeekse Boys nog steeds ongeslagen. Vier keer werd gewonnen, één keer gelijk gespeeld. Door deze resultaten is de geel-zwarte formatie uit Breedeweg trotse koploper in 3D zondag competitie.

Snelle voorsprong

Na amper vijf minuten voetballen kwam Groesbeekse Boys op 1-0 voorsprong. Goaltjesdief Dave Kleijnen tekende hiervoor nadat Bram de Bruin hem met een fraaie steekbal vrij voor de kansloze Nijmeegse doelman Jaap van Ojik geposteerd had. Drie minuten later al werd het 2-0. Met een fraaie actie speelde Ronnie van Rens zichzelf vrij en haalde vanaf 20 meter doeltreffend uit.

4-0 met rust

Na deze sterke openingsfase namen de Boys gas terug waardoor de gasten beter in het spel kwamen. Toch kwamen zij pas na 40 minuten voetballen voor het eerst in de buurt van een tegentreffer. Een afstandsschot van Robbert van Seijen ging echter over het doel van Jeffrey Hoogenbosch. Groesbeekse Boys deed het op slag van rust beter en wist nog twee keer te scoren. Eerst wist Sander Bisseling een voorzet van Ronnie van Rens vanaf de linker flank binnen te schieten. Kort daarop deed Luuk Eikholt hetzelfde na een voorzet van Bram de Bruin vanaf de andere zijde.

Boys vinden het best

De tweede helft leverde weinig spektakel op. Groesbeekse Boys leek het goed te vinden en het bezoekende SCH was niet in staat de wedstrijd naar zich toe te trekken. Idi Duraku werd namens de bezoekers gevaarlijk maar zijn schot, na een mooie individuele actie, ging net naast. Ronnie van Rens en Maarten v.d. Burg hadden voor Groesbeekse Boys de mogelijkheid om te scoren. Eerstgenoemde wist vrijstaand de SCH doelman niet te passeren, laatstgenoemde zag zijn volley rakelings naast gaan. Vijf minuten voor het eindsignaal was het Ronnie van Rens die de eindstand toch op 5-0 bepaalde nadat Bram de Bruin hem knap vrij gespeeld had.

Milsbeek en Millingen

Groesbeekse Boys speelt de komende twee weken derby’s, beiden op zaterdagavond. Zaterdag 8 oktober staat de uitwedstrijd tegen sv Milsbeek op de agenda. Aanvang is 17.00 uur. Een week later, zaterdag 15 oktober, speelt Groesbeekse Boys op eigen sportpark Breedeweg tegen sc Millingen. De aanvang van deze wedstrijd is 19.00 uur. Na afloop hiervan is de trekking van de jubileumloterij tijdens het dan georganiseerde oktoberfest in de kantine.

Meer informatie over deze activiteit is te vinden op www.groesbeekseboys.nl.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch (Jens v.d. Berg); Teun de Jong, Rick Hubers, Rens Hubers (Bart van Bentem), Gijs Rikken; Luuk Eikholt, Sander Bisseling, Leroy Kersten (Maarten v.d. Burg); Bram de Bruin, Dave Kleijnen, Ronnie van Rens.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Groesbeekse Boys koploper na ruime zege

Reageren is niet toegestaan.