[Foto’s] De Treffers speelt gelijk tegen Kozakken Boys

GROESBEEK – De Treffers heeft zaterdagavond één punt gepakt tegen Kozakken Boys. Op sportpark Zuid in Groesbeek werd het 1-1.


Remy Raterink van De Treffers kopt met een boogje de 1-1 binnen. Foto en rechten: Jan Peters.

De thuisploeg keek al snel tegen een achterstand aan. Namens Kozakken Boys scoorde Sanny Monteiro uit een corner. Kozakken Boys had de betere kansen in de beginfase en na 24 minuten liet ook De Treffers zich zien, maar Coen Maertdorf kwam te kort om de gelijkmaker aan te tekenen.

Nog binnen het halfuur leken de gasten op 0-2 te komen, maar een inzet van Ahmed El Azzouti werd door Joris Janssen van de lijn gehaald. Vlak voor rust moest Remy Raterink hetzelfde doen als Janssen. Zodoende bleef het bij een 0-1 ruststand.

Ook na rust verzuimde Kozakken Boys het om uit te lopen. Kansen waren er, maar de doelpunten vielen niet. Tien minuten voor tijd maakte De Treffers daar gebruik van. Raterink kopte de 1-1 binnen en bezorgde de Groesbeekse ploeg één punt.

De Treffers staat nu 10e.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Punt gepakt heell knap. I

Jupie

Bla bla bla bla bla. Zullen we het hele riedeltje weer op noemen of spreken we af dat we er mee op houden. Dan bedoel ik: stappen gemaakt, hoeveelheid aan publiek, hoe goed/slecht is de technische commissie, hoe hoog zijn de schulden, zijn er überhaupt schulden etc. etc.

Antoon

Wij zijn Heel gauw tevreden tegenwoordig !

Theo

We mogen blij zijn met alweer een puntje jammer dat gevierd wert als een overwinning we zijn al heel snel te vreden tegenwoordig maar laten we eerlijk zijn wat we zien het is toch niet best het voetbal op zuid wat we zien hoop dat dat wel beter gaat worden maar er is wel hard gevochten binnen de lijnen

henk

ik moet zeggen qua veldspel was er niets mis, maar aan de achterhoede mag toch wel gewerkt worden. Persoonlijk mis je toch wel een Ken Leemans die de boel regelt. Cornelis een prima wedstrijd gekeept. Als de we met 4-1 verliezen hadden we niets kunnen zeggen. Maar zoals de voetbal wet zegt als je tegenstander ze niet maakt moet je het maar zelf doen. Kozakkenboys een prima ploeg met snelle vleugelspelers. En ja dan kun je met één punt dik tevreden zijn.

Bennie

Zeker missen we achterin veel sterkte.
Maar ja, Ken moest weg, Just Berends was niet goed genoeg, Charles Kaslauskas vonden ze te duur. Wat wil je dan? Zeker voor een dubbeltje op de eerste rang. De beleidsbepalers hebben weer de plank misgeslagen.

Gruusbek

Leuke wedstrijd en in de kantine was het blits met Theo van Blitz!
Ook de muziek in de rust was top geregeld met een leuke lichtshow.

wpDiscuz