[3D] Boys en Milsbeek spelen gelijk

MILSBEEK – Een mooi affiche, de eerste elftallen van SV Milsbeek en Groesbeekse Boys spelen een competitiewedstrijd tegen elkaar. ‘

Sinds dit seizoen is SV Milsbeek, samen met Vitesse ’08 (Gennep) en Vianen Vooruit, voor de competitie ingedeeld in de regio Nijmegen waarin Groesbeekse Boys al vele jaren actief is. Een groot aantal toeschouwers kwam op de derby af en zagen na 90 minuten voetbal een 1-1 eindstand op het scorebord staan.

Goede start voor de Boys

Groesbeekse Boys kende een sterke start en beheerste het eerste deel van de wedstrijd. Na twaalf minuten voetballen werd dit overwicht met een doelpunt uitgedrukt. Na een mooie aanval wist goalgetter Dave Kleijnen voor zijn tegenstander te komen en een voorzet van Ronnie van Rens via binnenkant paal binnen te schieten. Na deze openingstreffer verzuimde de bezoekers van het speloverwicht te profiteren en de marge te vergroten.

Blessures

Voor het bereiken van het rustsignaal moest trainer Camiel Jager noodgedwongen twee wissels doorvoeren. Spits Dave Kleijnen en aanvoerder Gijs Rikken moesten met blessures de strijd opgeven. Mede door deze gedwongen wijzigingen, verloor Groesbeekse Boys geleidelijk de greep op de wedstrijd.

Milsbeek maakt het niet af

In het tweede bedrijf waren de gastheren de bovenliggende partij en werden de Groesbeekse gasten steeds verder terug gedrukt. Twintig minuten voor het eindsignaal scoorde Kevin Adomeit namens Milsbeek de gelijkmaker. De snelle aanvaller ronde een aanval door het centrum beheerst af. Het was aan de thuisploeg te danken dat de stand in het restant van de wedstrijd niet meer veranderde. Diverse kansen werden door de Milsbeekse spitsen om zeep geholpen. Eén keer had het pech, een vlammend afstandschot eindigde boven Groesbeekse Boys doelman Jeffrey Hoogenbosch op de lat.

Derby tegen SC Millingen

Ondanks het gelijkspel blijft Groesbeekse Boys meedoen om de bovenste plaatsen. Het staat derde met één punt achterstand op twee koplopers. Zaterdag 15 oktober staat er weer een derby op het programma. Op sportpark Breedeweg komt promovendus SC Millingen op bezoek. Een tegenstander die er alles aan zal doen om ten koste van Groesbeekse Boys van de laatste positie van de ranglijst af te komen. Aanvang van de wedstrijd is 19.00 uur.

Oktoberfest

Na afloop is de trekking van de verjaardagsloterij en de derde helft kan gespeeld worden tijdens het oktoberfest in de kantine. Discotheek muziek Express zorgt voor passende muziek. Een speciaal gastoptreden is er van Mike Kanders. De entree is gratis.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Teun de Jong, Rick Hubers, Rens Hubers, Gijs Rikken (Thom Jochoms); Luuk Eikholt, Sander Bisseling, Leroy Kersten (Jorn v.d. Horst); Bram de Bruin, Dave Kleijnen (Marciano Bons), Ronnie van Rens.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Boys en Milsbeek spelen gelijk

Reageren is niet toegestaan.