Derby Groesbeekse Boys – SC Millingen op zaterdagavond

GROESBEEK-BREEDEWEG – De Berg en Dalse derby tussen Groesbeekse Boys en SC Millingen staat zaterdag 15 oktober op de agenda.

Op sportpark Breedeweg trappen beide teams om 19.00 uur af.

Goede start voor de Boys

Groesbeekse Boys doet het deze jaargang goed en staat derde met één punt achterstand op twee koplopers. Het team van trainer Camiel Jager is samengesteld uit vele Groesbeekse voetbaltalenten. Het laat bij vlagen goed voetbal zien en wil mee blijven doen om de koppositie. De bezoekers uit Millingen zijn gepromoveerd en zullen er alles aan doen om van de laatste positie af te komen. Redenen om aan te nemen dat deze derby spektakel zal opleveren.

Feestje

Na afloop van deze wedstrijd viert Groesbeekse Boys haar 86e verjaardag. Ondermeer zal de trekking van de verjaardagsloterij gehouden worden. Diverse kleine en grote prijzen zijn aan de loterij verbonden. De verjaardag staat ook in teken van het oktoberfest. De kantine van sportpark Breedeweg is inmiddels omgetoverd in een zuid Duits feestlokaal. Discotheek muziek Express zorgt voor bijpassende muziek. Een speciaal gastoptreden van Mike Kanders staat eveneens gepland.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Derby Groesbeekse Boys – SC Millingen op zaterdagavond

Reageren is niet toegestaan.