De Treffers in tien minuten langs HHC Hardenberg

HARDENBERG – De Treffers heeft zaterdagavond goede zaken gedaan in Hardenberg. De Groesbekers wonnen met 1-3 van hekkensluiter HHC Hardenberg.

detreffers

De doelpunten vielen allemaal in de tweede helft. In de eerste helft kreeg de thuisploeg wat kansen, maar tot een doelpunt kwam het niet.

De Treffers had na rust slechts 10 minuten nodig om de wedstrijd te beslissen. Na 56 minuten stond het namelijk plots 0-3. Robert Mutzers schoot de bal in de 48e minuut via de onderkant van de lat binnen. Nick de Bondt maakte er vier minuten later uit een vrije trap 0-2 van. Toen Pim Balkestein er niet veel later 0-3 van maakte was het klaar.

Het duurde niet lang voordat HHC wat terug deed. Slechts één minuut na de treffer van Balkestein stond het door een doelpunt van Sargon Gouriye 1-3. Dat was na 90 minuten ook de eindstand.

Door de overwinning komt De Treffers weer in het linkerrijtje. De mannen van trainer Anton Janssen hebben 14 punten uit 10 duels.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Lekker . Goed bezig!

Prima en terechte overwinning

Zusje

Lekker mannen

Bert

Ik lees op onze site dat het verdiend zou zijn op basis van de 2e helft. Is de eerste niet gespeeld dan? 1e helft was zeer zeker voor hun dus gelijkspel zou dan terecht zijn toch? Natuurlijk heel blij met de punten maar aub wel realistisch blijven.

Ja,ik

op naar de subtop

Piet

Bert je bent er niet geweest zo te lezen. 1e helft ging redelijk gelijk op met iets betere kansen voor HHC. 2e helft Treffers veel beter. Dus echt wel verdiende overwinning! Belangrijke overwinning!!

De Scheids.

Piet…Bert is er wel geweest. Goed lezen!!

wpDiscuz