Zwak Achilles ’29 verliest opnieuw

WAALWIJK – Achilles ’29 heeft vrijdagavond voor de zevende keer in acht duels verloren. Ditmaal was RKC Waalwijk te sterk voor de Groesbekers: 2-0.

logo Achilles'29 (transparant)

Vorige week werd er nog een punt gepakt tegen Jong FC Utrecht, maar tegen RKC Waalwijk zat dat er niet in. De thuisploeg kwam na acht minuten spelen al op voorsprong door een treffer van Serginho Green, die van dichtbij binnen kon tikken. Een minuut later had Niek Versteegen Achilles ’29 op gelijke hoogte moeten zetten.

Dat gebeurde niet en daarna liet Achilles ’29 ook weinig zien. Dat Johan Voskamp er na 26 minuten 2-0 van maakte was dan ook niet verwonderlijk. Dankzij Achilles ’29-doelman Robbert te Loeke bleef het tot aan de thee bij die stand.

Na rust had Achilles ’29 meer balbezit. Tot gevaarlijke situaties voor het Waalwijkse doel leidde dit aanvankelijk echter niet. Aan de andere kant daarentegen belandde een inzet van Gigli Ndefe op de lat. Te Loeke voorkwam een kwartier voor tijd opnieuw een tegendoelpunt. De stand bij rust was uiteindelijk ook de eindstand, mede doordat een schot van Achilles ’29-speler Jop van Steen in de slotfase van de lijn werd gehaald.

Achilles ’29 blijft hekkensluiter en had vrijdag geluk dat ook de ploegen boven de witzwarten punten lieten liggen. Feit is wel dat de mannen van trainer Eric Meijers niet meer dan 4 punten hebben gehaald in 11 wedstrijden; liefst negen keer werd er verloren. FC Oss, de nummer 19, heeft er 7.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Komt niet meer goed, einde oefening

Bennie

Ze gaan volledig voor de laatste plaats. Die hebben ze stevig in handen. Degradatie is niet meer te voorkomen. Welkom in de 2e divisie.

willie

Geen paniek. Komt goed

fluitkelje

Die 8 supporters die zijn meegereisd die krijgen hun geld toch terug hoop ik.

Harrie

Wim ik zat bijna bij je .Maar mocht ik dit niet zeggen dan.Is toch de waarheid.En niet iedere keer afgunstig naar de heikant kijken.We staan er zelf niet te best voor .Nee dik en dik in het ROOD met al die inkomsten van bc zuid en kantine en van contributie .Onze huishouding is veel te duur bleek wel of niet Wim.

Harrie

Sorry verkeert .Moet bij nieuwe speler treffers zijn.Toch tijd voor een bril.

John

Zelfs de supporters van RKC zwaaiden met witte zakdoekjes,dat was niet voor de trainer van RKC want die doet het redelijk goed,dan moet het wel voor de trainer van wit zwart zijn.Maar als de trainer gaat,neem dan ook de rest mee.

Gladde

Al die pannekoeken die hier haten zijn zeker van de boys ofzo. Jaloezie ten top

Bruukse

Haha waarom van de boys, en waarom jaloezie??? Op de familie derks laat me niet lache.

wimke

Zondag team vandaag ook verloren. Geen goed nieuws berichten vandaag om de aandacht van de mindere resultaten af te leiden…

wpDiscuz