Bijeenkomst Germania na vechtpartij, SCH uit competitie

GROESBEEK – Germania heeft dinsdagavond, naar aanleiding van de vechtpartij tijdens het duel met SCH, een bijeenkomst georganiseerd.

Germania_Groesbeek_logo_2014-DGB

Dit is te lezen op de clubwebsite.

De bekerwedstrijd tussen het tweede zaterdagelftal van Germania en SCH 5 (veteranen) liep zaterdag behoorlijk uit de hand. Er zou een speler van Germania tegen het hoofd zijn getrapt en in de kantine ging de vechtpartij nog even door. In totaal zouden er diverse spelers gewond zijn geraakt. De politie heeft de zaak in onderzoek, evenals de KNVB. SCH heeft al maatregelen tegen enkele spelers genomen.

Het vijfde elftal van SCH is in ieder geval voor de komende twee weken uit de competitie gezet.

Lees hier meer over de vechtpartij.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gertwien

Keihard aanpakken die raddraaiers. Dit kan niet. Of je doet en speelt normaal of je dondert op. Daders flink straffen en nooit meer een bal aan laten raken.

Voetbal is liefde!

Willie
Geachte redactie, dit staat er op de homepage van Germania; Nieuws – Bijeenkomst m.b.t. incident afgelopen zaterdag Toegevoegd op dinsdag 25 oktober 2016 – 13:16 Vanavond, dinsdag 25 oktober aanvang 20:00u zal er n.a.v. het vreselijk incident van afgelopen zaterdag een bijeenkomst plaatsvinden in het clubhuis van onze club. Wij hebben getracht alle betrokkenen te benaderen maar daar waar dat niet is gelukt verzoeken wij langs deze weg eenieder die hier behoefte aan heeft, deze meeting bij te wonen. Bedoeling van deze meeting is om de gezamenlijke verhalen met bijbehorende emoties c.q. frustraties te delen zodat een ieder deze gebeurtenis… Lees meer »
R. Ommel

Het hele voetbal moet op de schop.

willie

Ommel het voetbal niet het volk.

wpDiscuz