Barendrecht bezorgt De Treffers eerste thuisnederlaag

GROESBEEK – De Treffers heeft zaterdagavond de eerste thuisnederlaag in de Tweede Divisie geleden. Tegen Barendrecht werd het 1-2.

Het was al een tijd geleden dat de club uit Groesbeek verloor. De laatste nederlaag was begin september, in de uitwedstrijd tegen GVVV.

Met rust keken de Groesbekers tegen een 0-2 achterstand aan. De doelpunten vielen vlak voor de thee. In de 40e minuut scoorde Max van Dijk uit een corner de 0-1 en drie minuten later stond het door een doelpunt van Richie Basoki 0-2.

De thuisploeg moest dus flink aan de bak om nog een goed resultaat te behalen. Het duurde niet lang voordat de aansluitingstreffer viel: Nick de Bondt benutte na 50 minuten een strafschop. De roodzwarten hadden op dat moment nog 40 minuten om in ieder geval nog één punt aan het duel over te houden. Kansen daartoe waren er wel degelijk. Zo werd in de 60e minuut de lat geraakt en redde Barendrecht-doelman Marc van Splunter knap op een kopbal van Wesley Meeuwsen.

Het is voor De Treffers zonde dat het tegen een nederlaag aan is gelopen. Bij een overwinning zou de top 3 namelijk in zicht zijn, nu staan de mannen van trainer Anton Janssen op een 10e plaats. Er werd driemaal gewonnen, vijfmaal gelijkgespeeld en driemaal verloren. Jong AZ en GVVV voeren de ranglijst aan.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
splinter

kom er maar in zuid

1-2 verloren

randje 16

volgend jaar derde divisie

Bennie

volgend jaar gewoon weer de derby tegen de Heikant als ze dan nog niet failliet zijn verklaard.

ikke

Eerder de derby tegen Juliana als die niet ook degraderen

Bert

Gelukkig, ikke leeft nog! Het verslag van de trainer van hen tijdens de (totaal overbodige) persconferentie was genoeg. Tuurlijk missen we kwaliteit, maar BEIDE trainers hebben er tot op heden (tactisch) niets meer van genaakt dan hun voorganger!

Fransje

Het was weer gezelig op zuid met muziek.

Ronnie

Valt me wel op sinds sommige sponsors weg zijn .Dat er geen live muziek zit op zuid !!!

zaterdagcompetitie leuk he?
THEO.

@Bennie…wat zu jij een klote weekend hebben!! Vrijdag NIET verloren en zaterdag NIET gewonnen. Vervelend….maar dat is ook voetbal….

Bert

Haha, wat een onzinverhaal van die toeschouwers. Bij lienden komt ook geen hond kijken, pas nog geweest ivm een speler. En Spakenburg 2000??? Laat me niet lachen, aanschouw de beelden zullen we maar zeggen. Waar ken ik dat opschalen van toeschouwers toch van? Denk dat ons gemiddelde wel aardig klopt, inderdaad niet heel veel. Buiten de beleidsmakers had dat ook niemand verwacht mag ik hopen.

wpDiscuz