Griezels gezien bij Tennisvereniging Groesbeek

GROESBEEK – Zaterdag 29 oktober vond het 1e Halloween-tennistoernooi voor de jeugd plaats bij tennisvereniging Groesbeek.

Bijna 40 kinderen hebben in hun griezel outfit eerst een uur staan tennissen. Alle 7 banen waren overgenomen door enge types…. Daarna stond er een heerlijk hapje op het menu van frietjes, uilenogen en afgehakte vingers.

Inmiddels was het buiten al donker geworden en kon na het eten de spooktocht beginnen. Deze was over het gehele terrein van de vereniging, maar dan natuurlijk zonder lampen. En dan is het best donker achter bij de midgetgolf baan! Zeker als daar nog een golf griezel staat die met je wilt midgetgolfen in het donker.

De kinderen moesten allerlei opdrachten uitvoeren zoals bijvoorbeeld padden happen, een bezem estafette, met spoken gooien, op visite bij waarzegheks Ursula en nog veel meer. Dit allemaal om de kwijtgeraakte spullen van Graaf Griezelstein terug te vinden.

Dankzij de inzet van de jeugdcommissie, een aantal enthousiaste ouders en oudere jeugdleden is het HALLOWEEN tennis toernooi een super geslaagde avond geworden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Griezels gezien bij Tennisvereniging Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.