[3D] Eerste nederlaag Groesbeekse Boys

NIJMEGEN – Groesbeekse Boys, dat voorafgaand aan de wedstrijd op de derde plaats stond, heeft afgelopen zondag verloren van SCE dat in de onderste regionen terug te vinden was.

Na een spectaculair scoreverloop kwam de 4-3 eindstand in het voordeel van de gastheren uit Nijmegen op het scorebord. Door deze eerste nederlaag van het seizoen zakt Groesbeekse Boys naar de vierde plaats.

Sterk begin

De geel-zwarte formatie uit Groesbeek-Breedeweg begon zeer sterk. In de openingsminuut had het tot twee keer toe de score kunnen openen. Zowel Sil Eikholt als Dave Kleijnen strandden vrijstaand voor de Nijmeegse goalie. Enkele minuten later had Dave Kleijnen niet het geluk aan zijn kant. Hij zag zijnkopbal op de lat eindigen.

1-0 bij rust

Geleidelijk nam SCE meer het initiatief. Dit resulteerde in een grote kans maar nu stond Groesbeekse Boys-doelman Jeffrey Hoogenbosch paraat. Uiteindelijk moest de sluitpost op slag van rust toch capituleren op een afstandsschot van Roel van Wijk waardoor de gastheren met een 1-0 voorsprong de rust in gingen.

Doelpuntrijke tweede helft

Groesbeekse Boys kwam slap uit de kleedkamer en na enkele minuten keek het team van Camiel Jager tegen een 2-0 achterstand aan. Doelpuntmaker Richard Schür. Halverwege de tweede helft kwam Groesbeekse Boys terug in de wedstrijd door een doelpunt van Dave Kleijnen. Vijf minuten later bracht opnieuw Richard Schür de marge op twee doelpunten door voor SCE te scoren. Daarop gingen de gasten opportunistisch voetballen. Dit resulteerde in een doelpunt van Sander Bisseling.

Nederlaag in de slotminuten

Vijf minuten voor het eindsignaal bracht Maarten v.d. Burg Groesbeekse Boys na een fraaie actie zelfs op gelijke hoogte: 3-3. Uiteindelijk trok SCE toch aan het langste eind. Een afstandsschot van Khalid Samaoui bleek onhoudbaar voor doelman Jeffrey Hoogenbosch.

Historisch duel tegen Vitesse ’08

Zondag 6 november heeft Groesbeekse Boys de kans om deze nederlaag te corrigeren. Op sportpark Breedeweg wacht de wedstrijd tegen Vitesse ’08 dat op de derde positie staat. Het is voor het eerst in de historie dat Groesbeekse Boys een competitiewedstrijd tegen deze ploeg uit Gennep speelt. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Bart v. Bentem (Maarten v.d. Burg), Rick Hubers, Rens Hubers, Gijs Rikken; Sil Eikholt, Leroy Kersten (Ron Bruijsten) Sander Bisseling; Bram de Bruin, Dave Kleijnen, Ronnie v. Rens.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Eerste nederlaag Groesbeekse Boys

Reageren is niet toegestaan.