Achilles ’29 in slotfase onderuit tegen Almere City

ALMERE – Achilles ’29 heeft vrijdagavond verloren. Almere City trok de wedstrijd in de slotminuten naar zich toe en pakte daarmee de drie punten: 1-0.

logo Achilles'29 (transparant)

De overwinning was verdiend. Voor de Groesbekers is het de achtste nederlaag in 10 wedstrijden.

In de eerste 25 minuten was het vooral Almere City dat druk zette. Het gevaar kwam van Sherjill MacDonald, die tot tweemaal toe niet scherp genoeg in de afwerking was. Namens de gasten probeerde Eef van Riel het met een schot, maar de bal ging naast. Vlak voor rust was Achilles ’29-doelman Robbert te Loeke alert toen Tom Overtoom van dichtbij de bal in het doel had moeten werken. Zodoende stond de brilstand na 45 minuten nog steeds op het bord.

De eerste goede mogelijkheid na rust was voor Achilles ’29, dat tot op dat moment in het tweede bedrijf nog niet veel had gecreëerd. Een inzet van Kursad Surmeli belandde op de paal. Datzelfde overkwam Almere City-speler Soufyan Ahannach een kwartier voor tijd. Achilles ’29 liet verder niet veel meer zien en probeerde één punt aan het duel tegen de (op dat moment) nummer 5 over te houden. Het was vooral overleven.

Dat lukte niet, want de thuisploeg maakte in blessuretijd alsnog de enige en winnende treffer. Overtoom was de gevierde man. Achilles ’29 heeft als hekkensluiter 5 punten uit 13 duels. Concurrent FC Oss speelde gelijk en heeft er 8.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Bennie

En ik verwacht weer dat lulhannes Meijer weer progressie heeft gezien. Ze zullen wel weer onterecht verloren hebben. Hopeloze situatie is het daar. Hoelang blijft Meijer nog in sprookjes geloven?
Het droomhuwelijk tussen Eric en de club zal toch wel bijna ten einde zijn.

Gerrit

De stijgende lijn is ingezet !!

Er is een goed fundament gelegd.. Wacht maar af hahahaha

haha

voetballen kunnen ze niet

Word inmiddels wel hopeloos. Welke supporter gelooft er nog in.

Groesbeker

je kunt je onderhand beter afvragen welke speler er nog in gelooft

wpDiscuz