Punt voor “Boys” tegen Trekvogels

NIJMEGEN – Groesbeekse Boys moest afgelopen zondag op de Kwakkenberg aantreden tegen Trekvogels.

Groesbeekse_Boys_2012

Vijfmaal gelijk

De aantrekkelijke wedstrijd eindigde met een 2-2 eindstand. Voor Groesbeekse Boys de vijfde keer dat dit seizoen een wedstrijd met een gelijkspel afgesloten werd. Vier keer werd gewonnen, één keer verloren. Resultaat: de vierde positie op de ranglijst.

Gelijkwaardig

In de eerste helft ging de strijd gelijk op. Het spel golfde op en neer. Ondanks de inzet van beide kanten waarbij fysieke duels niet geschuwd werden bleef het sportief. De aanwezige toeschouwers kregen als compensatie van het slechte weer een aantrekkelijke wedstrijd gepresenteerd. Op slag van rust konden de meegereisde Groesbeekse supporters voor de eerste keer juichen. Maarten van der Burg soleerde zich knap vrij en schoot in de verre hoek binnen.

Trekvogels iets beter

De Nijmeegse gastheren hadden in de tweede helft een licht speloverwicht. Na een uur voetballen resulteerde dit in de 1-1. Nadat een Groesbeekse corner onschadelijk gemaakt volgde een Nijmeegse counter. Vanaf 20 meter werd Groesbeekse Boys doelman Jens van den Berg met een schot verslagen. Een kwartier voor het einde bracht Ron Bruijsten Groesbeekse Boys opnieuw op voorsprong. Vanuit een corner schoot hij binnen.

Gelijkmaker

In het laatste deel van de wedstrijd nam de Nijmeegse druk op de geel-zwarte verdediging toe. Dit resulteerde vijf minuten voor het eindsignaal in de verdiende gelijkmaker. Niels de Koppel kopte een voorzet binnen. Het was uiteindelijk aan de falende Trekvogels spelers en aan Groesbeekse Boys doelman Jens van den Berg te danken dat deze stand tot aan het eindsignaal op het scorebord bleef staan.

27 november: Topper tegen Union

Zondag 20 november staat er geen wedstrijd op het programma. Zondag 27 november neemt Groesbeekse Boys het op tegen Union, de nummer twee van de ranglijst. Deze wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jens v.d. Berg; Teun de Jong, Rick Hubers, Thom Jochoms, Ron Bruijsten; Sil Eikholt, Leroy Kersten, Luuk Eikholt; Maarten v.d. Burg (Jorn v.d. Horst), Dave Kleijnen (Bram de Bruin), Ronnie v. Rens.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Punt voor “Boys” tegen Trekvogels

Reageren is niet toegestaan.