Zevenheuvelenloop 2016: Cheptegei en Krumins winnen

GROESBEEK/NIJMEGEN – De 33e editie van de Scholten Awater Zevenheuvelenloop is gewonnen door Johua Cheptegei uit Oeganda en Susan Krumins.

logo_zevenheuvelenloop_scholten_awater-zhl

Cheptegei verdedigde zijn titel in een tijd van 42.08. Krumins (voorheen Susan Kuijken) was de eerste Nijmeegse winnares. Zij liep een tijd van 49.30.

Zevenheuvelennacht en Mini Zevenheuvelenloop

Met de Mini Zevenheuvelenloop (voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basischool) en de Zevenheuvelennacht, de sfeervolle hardloopwedstrijd over 7km in het donker is de aftrap gegeven voor het Zevenheuvelenweekend.

Bijna 700 kinderen hadden zich ingeschreven voor de Mini en in alle groepen werd een felle strijd gestreden om de ereplaatsen. Alle kinderen mochten aan de finish een medaille in ontvangst nemen. Mike Foppen en Fanos Tekle waren de glorieuze winnaars van de 7 kilometer bij de Zevenheuvelennacht. Beiden liepen een nieuw parcoursrecord (resp. 21.01 en 24.59).

Meer info op www.zevenheuvelenloop.nl.

Uitslagen Zevenheuvelenloop 2016.

Bron: Website Zevenheuvelenloop


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Zevenheuvelenloop 2016: Cheptegei en Krumins winnen

Reageren is niet toegestaan.