[Foto’s] De Treffers ook langs Jong FC Twente

GROESBEEK – Na de 2-1 overwinning vorige week op VVSB heeft De Treffers zondag wederom met diezelfde cijfers gewonnen.


Blijdschap bij De Treffers na de 1-0. Foto en rechten: Jan Peters.

De Groesbekers waren ditmaal te sterk voor Jong FC Twente.

De thuisploeg kwam al binnen 1,5 minuut op voorsprong door een vrije trap van Nick de Bondt. De Treffers had daarna al wat mogelijkheden om de score te verdubbelen, maar lat en paal voorkwamen dit. Na 37 minuten was het via Robert Mutzers alsnog raak.

In de tweede helft viel de aansluitingstreffer. Jari Oosterwijk schoot van afstand de 2-1 binnen. De gelijkmaker bleef verder uit, waardoor De Treffers weer drie punten kan bijschrijven.

De roodzwarten staan nu 8e in de Tweede Divisie, waar Jong AZ (34 punten) met een ruime voorsprong (7 punten) op de nummer 2 de ranglijst aanvoert. De Treffers heeft er 22.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Ja 3 punten

volger

punten tellen nu, spel is niks,conditiemangel ,te oude spelers,loopt weer tegen de kerst,wie blijven er en wie wordt afgeserveerd,zoek eens creatieve spelers en geen renpaartjes,het lijkt Duindigt wel,succes scoutteam

Treffersfan
Ben het met je eens dat het spel niet geweldig was, maar de punten tellen. Wel vreemd dat Volger in één zin het woord renpaartjes (dat schrijf je overigens met een -d-) en conditiemangel noemt. Dat staat haaks op elkaar. En als volger(s), want dat ben ik ook, zien we allemaal waar de problemen liggen. Ik ben er van overtuigd dat die ook door onze technische commissie, samen met onze scouting, worden onderkend en dat er (op de achtergrond) keihard wordt gewerkt aan een representatieve selectie voor 2017/2018. Dus ook van mijn kant ook heel veel succes! Maar wel op… Lees meer »
Zusje

Het gaat nu even om de punten. Het was een tenenkrommend duel gisteren, missen de juiste mensen om te scoren,en verdedigend was het ook niet altijd goed. Misschien dat er nuttige spelers vrijkomen als het aan de andere kant van het dorp fout loopt….

Henk

Zie toch liever Hendriks in de basis, zorgt voor meer beweging en creativiteit

Henk

Prima eerste helft. Twente geen kans gehad, ja 2 keer in de 16 loeren op een strafschop. 2 de helft Treffers in het begin enorme kans gemist. Daarna weer het verval. Een paar spelers die ervoor knokken en de rest zal wel. Meeuwsen valt me de laatste tijd een beetje tegen. Tijd voor vakantie. Maar al met al draaien we goed mee en staan we waar we horen te staan. Op papier de komende tegenstanders staan lager maar de bal blijft rond.

wpDiscuz