Cillessen komt weer in actie voor FC Barcelona

BARCELONA – Jasper Cillessen staat woensdag onder de lat bij FC Barcelona. Het gaat om de Copa del Rey-wedstrijd tegen Hercules Alicante (uit).


Foto: Facebook.

De return is volgende maand in Camp Nou.

Tweede maal

Voor de Groesbeker is het de tweede keer dat hij onder de lat staat bij een wedstrijd van de Spaanse club. Zijn debuut was in september tegen Alaves, omdat eerste keeper Marc-André ter Stegen geblesseerd was. FC Barclona verloor dat duel met 1-2.

Alleen bekerwedstrijden

Cillessen vertrok deze zomer bij Ajax en tekende bij FC Barcelona een 5-jarig contract. Vooralsnog mag hij alleen de bekerwedstrijden keepen. In de competitie en Champions League is hij de tweede keus van trainer Luis Enrique.

Bron: DeGroesbeek.nl e.a


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
blaag

tja is dit wat je voor ogen had jasper???

ja blaag, zou jij dat dan niet willen voor 3 miljoen per jaar en die wedstrijden die komen wel, hij is nog jong…geduld

Daarom ben je ook nog maar enen blaag.

groesbeker

met het aantal wedstrijden dat Barcelona per seizoen speelt komt Jasper echt wel aan zijn wedstrijden toe. Vergeet niet dat Barcelona op alle fronten tot vrijwel het eind mee doet. In ieder geval mooi om te zien dat hij daar speelt en laten we eerlijk zijn, iedere dag trainen met de beste spelers van de wereld dat is al een ervaring op zich. Maar blaag..wat doe jij eigenlijk en is het wat jij voor ogen had..eerst nadenken, dan reageren.

Hoezo blaag is dit wat je voor ogen had het 2de elftal van barcelona kan hier zo in de top van de eredivisie meespelen met de kwaliteiten die daar in staan en inderdaad train je elke dag met de wereldtop

vanavond is de wedstrijd te zien bij Ziggo om 21,55 uur

Boersteeg

Wat was ook al weer de uitslag? Toch wel goed voor een hier genoemde super elftal.

wpDiscuz