Vijfde nederlaag op rij voor Achilles ’29

EINDHOVEN – Achilles ’29 heeft vrijdagavond wederom verloren. In Eindhoven won Jong PSV eenvoudig van de Groesbekers: 4-0.

Voor de witzwarten was het de vijfde nederlaag op rij en de 12e in de laatste 14 duels.

Eerste helft

Het eerste bedrijf was weinig spectaculair en van het creëren van grote kansen was dan ook weinig tot geen sprake. Op slag van rust kwam Jong PSV echter wel op voorsprong: Beto da Silva was de doelpuntenmaker.

Doelpuntenfestijn

Na rust hoefden de toeschouwers minder lang te wachten op doelpunten. Al binnen vijf minuten nadat de teams weer op het veld stonden had Jong PSV het net al tweemaal gevonden. Da Silva en Pablo Rosario brachten de stand op 3-0. Deze opleving van de thuisploeg was direct de beslissing in de wedstrijd en het was voor Achilles ’29 te hopen dat een grotere afstraffing uit bleef.

Doelsaldo opkrikken

In de 61e minuut maakte Sam Lammers er vanaf elfmeter 4-0 van. Op dat moment waren er nog 30 minuten te spelen en Achilles ’29 kon alleen nog maar wachten op het laatste fluitsignaal. Een kwartier voor tijd waren de mannen van trainer Eric Meijers nog dicht bij een eretreffer, maar de lat voorkwam dat een vrije trap van Boy van de Beek werd gepromoveerd tot doelpunt. Jong PSV vond het wel best en zodoende bleef het bij 4-0.

Concurrentie pakt punten

Achilles ’29 blijft met vijf puntjes logischerwijs hekkensluiter na deze nederlaag, maar er is wel wat verschil met de voorgaande speeldagen. Jong FC Utrecht, de nummer 18, wist te winnen en heeft nu een voorsprong van 9 punten (14 om 5). FC Dordrecht is de directe degradatieconcurrent van Achilles ’29 en speelde gelijk. Het verschil tussen die twee bedraagt 5 punten (10 om 5).

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 28 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Bennie

Hoelang gaat deze soap nog door???
Financieel gezien is er geen ruimte om de trainer te ontslaan want dat kost klauwen met geld.
Degradatie kan wel eens het faillissement van de club zijn.
Of gewoon onderin beginnen.
Volgend jaar de derby tegen DVSG.
Zou wel een stunt van DVSG zijn om van Achilles te winnen.

Bent er snel bij om te stoken bennie

splinter

Kappen ermee gewoon niet meer het veld op .
Ze hebben de gok genomen maar zitten nu in de shit.
De clubleden hebben dit niet gewild maar toch doorzetten .

Piedro

Clubleden hebben dit wel gewild. Want niemand heeft z’n mond open gedaan toen de voorzitter deze belachelijke plannen ontvouwde. En nu aan de rand van de afgrond staan en beginnen te piepen. Niemand in Nederland neemt die man nog serieus alleen een paar blinde volgers op de Heikant. In NO time zichzelf en club naar afgrond brengen. Eigenlijk best knap. Zoveel schulden opbouwen en cultuur van de club in paar jaar om zeep helpen. En naar buiten toe gewoon de schone schijn ophouden. Niet te geloven!!

Ferry

Als club leden dit niet willen, zeggen ze hun lidmaatschap toch gewoon op!
Stoppen, en er weer weiland van maken. Over 3 jaar is een ieder dit vergeten.
Behalve gemeente Berg en Dal, immers die ( lees wij inwoners ) zullen nog lang mee betalen aan dit avontuur.

ikke

Tja Ferry, dat hebben we ( lees wij inwoners) ook al gedaan met die 4 miljoen van Zuid dus dan staan ze weer quitte

Henk

Ik ben bang dat ze geen Herbst meister meer kunnen worden.

Ikke hebben ze dat geld goed geïnvesteerd. Voor het zelfde geld hadden ze gerand gestaan voor 5 miljoen voor de heikant.

Kiezer 2014

ikke, op Zuid hebben ze Sjaak en bij Achilles Harrie en Frans …… en ikke natuurlijk die de narcistische verhaaltjes rond toetert vanaf de Heikantweg.
Jammer voor de echte fans en wat super loyale Groesbeekse sponsoren die nu al huiveren bij de gedachte wat allemaal komen gaat.
Veel spaarcentjes, leningen en clubliefde verdampen, doet ook veel pijn bij de fans en dat ligt echt niet aan Zuid.

Columbus

Ben heel benieuwd welk aanknopingspunt clown Trainert nu weer gezien heeft.

Driewieler

Die zo genaamde 5 miljoen voor zuid heeft de gemeente geld opgeleverd!
Neem aan dat ze die huizen daar niet voor niets hebben mogen bouwen en er worden nog kavels verkocht! Gemeente zal er nu wel een bouwplan bij krijgen “op de heikant” of “achter de Linde” zou best aardig klinken. Volgens harrie ligt het fundament er al dus scheelt weer…

Theo

Beste Ikke, je hebt volgens mij net zo’n plaat voor je kop als die daltons op de Heikant! Je blijft maar onzin roepen.
Het geld wat de gemeente in Sportpark geïnvesteerd heeft blijkt nu toch echt niet weggegooid. Alle kavels zijn verkocht, het is een mooie wijk geworden en De treffers bewijst al bijna 100 jaar een zeer stabiele club te zijn. Zonder grootheidswaanzin en waar wekelijks vele honderden mensen actief met sport bezig zijn. Welke club in Groesbeek kan dit ook zeggen? Dat is een uithangbord voor Groesbeek en niet die eendagsvlieg bij jullie.

Ferry

Hoe dan ook, als de kinderen op de Heikant maar plezier behouden met het voetbal! Net zoals op Zuid Noord of waar dan ook.

ikke

Beste Kiezer 2014, als ik een “cynische” opmerking plaats naar aanleiding van een reactie die niets met de wedstrijd te maken heeft maar alleen bedoeld is om te stoken dan moet je niet gelijk gaan steigeren en anderen gaan verdedigen.
Mijn reactie is niets meer of minder onzin dan andere reacties dus maak geen schifting maar probeer begrijpend te lezen. Met de affaire rond en vanaf het resort kun je dat ook heel goed toch!

G.P.Mannetje.

Al deze recaties gaan totaal helemaal nergens over. Haatzaaiers en stokers.

achilles is een schande voor groesbeek

De Scheids.

Henk..jouw clupje ook niet.En ook geen kampioen….in die klasse wil nl NIEMAND promoveren…dit wordt gegund aan J.AZ.

Piedro

Geen haatzaaierij maar gewoon waarheden. Als op de Heikant een trouw lid en sponsor geschoffeerd wordt door de voorzitter omdat hij ook een Wedstrijdbal sponsort en een keer iets te lang in de kantine op Zuid is gebleven omdat hij daar ook klanten heeft en gezellig vindt dan weet ik genoeg over deze club!!
Zielepieten!!!

G.P MANNETJE STUMPERT

G.P.Mannetje.

Wim…gerand moet zijn…..garant..maar ja….stumpert.

wpDiscuz