De Treffers blijft goede zaken doen

HAARLEM – De Treffers heeft zondagmiddag voor de derde keer op rij gewonnen. Koninklijke HFC werd in eigen huis verslagen door de mannen van Zuid: 1-2.


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Goede reeks

De Groesbekers zijn inmiddels vijf wedstrijden op rij ongeslagen, nadat er eind oktober van Barendrecht werd verloren. In de zes wedstrijden vóór die nederlaag werd er ook al niet verloren. Één nederlaag in de laatste 12 duels dus. Zesmaal werd er gelijkgespeeld.

Verdiende voorsprong

Met rust stond het 0-2. Deze stand was gezien het wedstrijdbeeld terecht. De uitploeg had het overwicht, hoewel dit niet direct resulteerde in grote kansen. Ook Koninklijke HFC wist niet veel te creëren. In de laatste 10 minuten voor rust vielen de doelpunten. Nick de Bondt opende na 36 minuten de score. De voorsprong werd een minuut of 6 later door Twan Smits verdubbeld.

Spanning in de 2e helft

In het tweede bedrijf werd Koninklijke HFC iets sterker, maar opnieuw zonder echt gevaarlijk te worden. Dat gebeurde in de 70e minuut toen Gertjan Tamerus de aansluitingstreffer maakte. De oudste voetbalclub van Nederland ging over naar de “alles of niets” modus. De roodzwarten uit Groesbeek kwamen onder druk te staan, maar hielden de voorsprong vast.

De Treffers staat 7e en heeft 25 punten. De achterstand op de nummer 3 is nog maar drie punten.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Klasse ! 3 punten proficiat!6

Gaat goed op zuid.

brigadier

De Treffers stoot door naar boven!

Henk

Elke wedstrijd het verval in de 2de helft, conditie, concentratie heel slordig. Maar goed de punten zijn binnen en het staat boven in dicht bij elkaar. Goed bezig
Volgende week thuis die Arneppers pakken .

Geert-Jan

Het niveau is eerlijkheidshalve nou ook weer niet zo hoog.

Piet

Ben jij er geweest Gert Jan? Ik toevallig wel. Eerste helft fantastisch! Tweede door hun fysieke spel minder. Maar we hebben welgeteld een kans weg gegeven in hele wedstrijd. Ploeg om trots op te zijn. Op naar top 3!!

splinter

kampioenen

wpDiscuz