Willie Willems ook jaar langer bij De Treffers

GROESBEEK – Willie Willems zal ook volgend seizoen assistent-trainer op Zuid zijn.

detreffers

Hij verlengde zijn contract met één jaar, net zoals Anton Janssen dat afgelopen week nog deed.

Clubman

Willems was in het verleden al vier seizoenen lang de hoofdtrainer van de Groesbeekse club. Tevens was hij dertien seizoenen actief als voetballer op Sportpark Zuid. De oefenmeester was eerder ook al enkele jaren actief bij een andere Groesbeekse club: hoofdklasser Germania.

De Treffers ook RJO

Tevens heeft De Treffers ook de status “Regionale Jeugdopleiding” (RJO) gekregen. Om als gecertificeerde opleiding te kunnen werken moet de opleiding voldoen aan de kwaliteitseisen zoals die zijn vastgelegd in het Kwaliteit & Performance Programma van de KNVB. Jan Wijers zal het certificaat zondag ontvangen, voor aanvang van het duel met Jong Vitesse.

Bron: DeGroesbeek.nl, Clubwebsite De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Top Willie.

Jan van germania

Willie wij missen jou

Zusje

Super Willy

Gerrit

Jammer dat het bericht onvolledig is, Willie was bij meer Groesbeekse clubs actief als trainer dan bij Germania en Treffers. Sterker nog, deze vereniging heeft hem zelfs de kans gegeven zijn trainers loopbaan te beginnen. En niet zonder succes. Maar ondanks deze onvolledigheid, is Willie de juiste man op de juiste plaats.

wpDiscuz