[Foto’s] De Treffers blijft winnen en verslaat Jong Vitesse

GROESBEEK – De Treffers heeft zondagmiddag een verdiende overwinning behaald. De roodzwarten versloegen Jong Vitesse met 3-2.


Cendrino Misidjan kopt de winnende treffer binnen. Foto en rechten: Jan Peters.

Het was de vierde overwinning op rij. De mannen van trainer Anton Janssen zijn inmiddels zes duels op rij ongeslagen en wisten in 12 van de laatste 13 wedstrijden punten te pakken.

Inzet

Beide ploegen toonden zondag veel inzet en dat leverde een leuke wedstrijd op. De Treffers had in de beginfase via Rick Verbeek nog de beste kans. Verbeek kwam na 16 minuten één-op-één met Wouter Dronkers, de sluitpost van Jong Vitesse, maar wist daar niet het maximale uit te halen.

Gelijke stand bij rust

De openingstreffer was echter voor de Arnhemmers. Mohammed Osman schoot de bal in de kruising. Het duurde niet lang voordat De Treffers door een doelpunt van Wesley Meeuwsen op gelijke hoogte kwam. Hij scoorde op aangeven van Robert Mutzers. Voor rust kwam Nick de Bondt ook nog oog in oog met de Jong Vitesse-keeper. Hij miste en Mutzers raakte vervolgens nog de lat.

Mindere tweede helft

Na de pauze duurde het niet lang voordat De Treffers alsnog op voorsprong kwam. Nu was Mutzers trefzeker. Opnieuw kwam Jong Vitesse weer terug, ditmaal via een prachtig doelpunt van Anil Mercan. Na deze treffer zakte het spel van beide kanten wat in en werden de kansen schaars. Het bleef spannend op Zuid en in de slotminuten kopte Cendrino Misidjan de Groesbekers naar de overwinning.

De Treffers is nu in de top 5 van de Tweede Divisie gekomen. De roodzwarten hebben 28 punten uit 18 duels en draaien dus een prima seizoen.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 25 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Weer 3 punten prima jongens. Gefeliciteerd!

Zusje

Top mannen! 5e plek al!

Henk

Eerste helft teveel kansen gemist. Gelukkig een snel doelpunt in de 2de helft. Maar dan toch weer het verval. Dat moet er wel uit. Maar dik verdiend gewonnen. Een tegenvallend Vitesse. Nu moeten we wel op gaan passen dat we niet te goed worden anders gaan we de derby missen. Prima tot nu. Volgend jaar pas weer een thuis wedstrijd. Dus bij deze prettige feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar.

Piet

De ranglijst liegt niet! Niet in JL en niet in 2e divisie. Volgende week nog een keer knallen en je gaat als 3e of zelfs 2e de winterstop in. Geweldige prestatie van een stabiele club zonder hoogmoedswaanzin!!!

Was super gezellig in de kantine, gaat top op Zuid. Randje 16 niks te melden

Volger

Die henk ziet het goed,prima jongens,de trainers hebben een jaartje bij , maar wie blijft er van de spelers, ja we moeten verder,geen duindigt, kreatieve speles

ikke
Na een weekendje weg maar weer eens lezen wat er zoal is gebeurd. Treffers proficiat, gaat goed allemaal maar Piet, gelijk maar weer een sneer naar de Heikant van jou alleen is mijn vraag waar jullie dan voor voetballen? Als je voetbalt wil je twee dingen: niet degraderen en kampioen worden. Degraderen zal niet snel meer gebeuren maar kampioen worden willen ze niet. Voetbal je dan om tweede te worden? Is dat het hoogst haalbare als je dan, volgens jou, geen hoogmoedswaanzin hebt? Sportief gezien heb je dan toch ook weinig voldoening gehaald uit de competitie al was het dan… Lees meer »
Polletje

@ikke, tja daar zeg je precies waar het op staat. Maarja, of je dat terug zal zien in de duimpjes. Ik vraag het me af…

Anne

aan ikke;
de meeste minsen knappen op van z’n weekendje. Ik hoap mar tot ge alleen zit te knoien in ow huis en niemand op de bank neven ow hoeft te zitten.

Piet
Ikke ben eens eerlijk en zeg dat het een moetje was die stap naar JL. na 1 landskampioenschap. Als veel grotere en beter presterende clubs zeggen dat het onhaalbaar is dan kun je wel blijven roepen dat het knap is. Maar het was noodgedwongen. En ik heb het niet alleen over die stap. Maar KNVB zo ver krijgen dat alle jeugdteams minimaal 3 klassen omhoog gezet worden. Niet op eigen kracht, nee Bert v. O heeft dit even voor Elrie geregeld. Mooie tegenprestatie. Jong team beginnen. Dames in eredivisie. Meeste verenigingen hebben moeite genoeg om een prestatieteam in de lucht… Lees meer »
ikke

Je begint nu ergens anders over maar ik stel gewoon een paar vragen en daar geef je geen antwoord op.
Is het bevredigend en dus voldoende als je maximaal tweede wilt worden in de 2e Divisie?

Piet

Dan zijn wij meer dan tevreden! Zou superprestatie zijn!! Zo goed??

Anne

aan ikke;
ik begriep ow stemming now pas. Ut was en weekendje Volendam met den twede ikke van ow; Jack tol.

Bezembinder nazaat

Heer ikke,
Achilles kan van mij een echte authentieke Heikant-bezem van mijn overgrootvader krijgen. Daar voor wil ik dan wel de allerlaatste 2e wedstrijdhelft van dit seizoen shirtsponsor zijn.
Zal toch geen probleem zijn in ruil voor een goede bezem van echte Groesbeekse kwaliteit?
Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter meteen de bezem gebruiken.
Weg bestuur, weg nep fans, weg Derks en weg ikke.
Terug naar het echte Achilles van vroeger.

ikke
Oke Piet, das duidelijk. Aan Anne Jij schrijft nog slechter Groesbeeks dan een Chinees maar als je nou ook nog gaat beweren dat ik ook Jack Tol ben dan ga je te ver. Ik zou zulke uitspraken zoals die persoon deed niet doen. Slaat ook nergens op om mensen van de Treffers tokkies te noemen. @polletje Die illusie had ik ook niet maar dat is ook te verwachten als je iets zegt wat anderen niet zint. Wat de duimpjes “wel” willen zeggen is dat die mensen hetzelfde vinden als Piet en dat is met een omweg toch een duidelijk antwoord.… Lees meer »
Frederik
@ikke, Normaal gesproken lees ik hier alleen de reacties, maar dit keer ben ik echt met stomheid geslagen dat ik mij geroepen voelde om te reageren. Ten eerste, ja natuurlijk zou De Treffers zijn handen mogen dichtknijpen wanneer zij achter Jong AZ op de tweede plek eindigen. Dat is immers een veredeld profelftal. Dat zou een uitzonderlijke prestatie zijn. Echter, het feit dat jij en die paar andere meelopers daar op de Heikant die nog over zijn niet inzien getuigt echt van hoogmoedswaanzin. Door de regels heen lees ik dat jullie jezelf heel wat vinden door te zeggen dat een… Lees meer »
ikke
Beste Frederik, Ten eerste praat ik voor mezelf waar jij het over jullie hebt. Ten tweede wil jij blijkbaar door de regels heen lezen maar dat moet je niet doen want dat trekt de zaak uit het verband oftewel; je leest het alleen op de manier zoals jij het wilt lezen. Niet de bedoeling Ten derde analyseer ik niet maar constateer ik en dat is niet hetzelfde. En je hoeft je niet af te vragen of ik niks beters te doen heb want dat vraag ik me toch ook niet af bij jou maar net zoals jij ben ik ook… Lees meer »
Piet

Ikke ga je nu maar druk maken over jullie voorzitter die zich op zowel tribune als ik kantine vreselijk middagen heeft jl vrijdag. Dan doe je misschien wat nuttigs voor je club.

ikke

Oh dus je bent wel wezen kijken en ook nog in de kantine geweest?

Hansie

Ikke klopt het wat Piet hier zegt? Ik hoor het al van meerdere kanten in Groesbeek dat jullie voorzitter zich vreselijk heeft aan zitten stellen op de tribune. De meest domme dingen heeft geroepenen later in discussie is gegaan met eigen leden waarbij het aardig uit de hand is gelopen. Wat vind je daar van, distantieer je er niet van??

wpDiscuz