Groesbeekse Boys en Camiel Jager uit elkaar

GROESBEEK-BREEDEWEG – Het bestuur van R.K.S.V. Groesbeekse Boys en hoofdtrainer Camiel Jager zijn in goed overleg overeengekomen de huidige verbintenis, die na afloop van het huidige seizoen afloopt, niet te verlengen.

Jager is met zijn tweede jaar op sportpark Breedeweg bezig. Daarvoor heeft hij als speler en als trainer ruime ervaring opgedaan op het hoogste amateurniveau in de regio. Ambitie van Camiel Jager is om komende jaren weer op hoger niveau als trainer actief te zijn.

Volgens de technische commissie past de huidige hoofdtrainer uitstekend bij het voetbaltechnische beleid van Groesbeekse Boys. Namelijk het vormen van een herkenbare selectie en een eerste elftal dat een prominente rol speelt in de derde klasse van het zondag amateurvoetbal. Aan deze doelstellingen heeft Camiel Jager samen met zijn spelersgroep ruimschoots voldaan.

Groesbeekse Boys staat op een keurige vierde plaats van de ranglijst waardoor het nog altijd mee speelt om de prijzen. Herkenbaarheid wordt verkregen door diverse spelers uit het tweede elftal en A-junioren binnen het vlaggenschip in te passen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Volger

Maarten ven Vught nieuwe trainer,samen met rutolux, naar de hoofdklasse,effe met henk om tafel,de rijkste club van Groesbeek

Geert-Jan

Misschien geld zat maar sociaal geen lieve man.

Joep

Zunne beste treiner is Jager nie…onsympathiek en sociaal gedrag kent die ok nie…..en loat Henkie mar schuuve die is nie mer zur gek um zien letste euri’s ien de club te steke…..

wpDiscuz