[3D] Groesbeekse Boys onderuit tegen Vianen

GROESBEEK-BREEDEWEG – Groesbeekse Boys is er niet in geslaagd de laatste wedstrijd van jaargang 2016 te winnen.

De thuiswedstrijd tegen Vianen vooruit werd met 0-1 verloren.

Resultaten eerste seizoenshelft

Toch kan de geel-zwarte formatie uit Breedeweg terugkijken op een geslaagde eerste seizoenshelft. Vijf wedstrijden werden gewonnen, vijf eindigden in een gelijkspel en drie keer werd verloren. Resultaat een vierde plaats op de ranglijst.

Matig duel

De onderlinge strijd tussen Groesbeekse Boys en de tegenstander uit Brabant was niet van hoogstaand niveau. Er werd veel balverlies geleden, er werd hard gewerkt, vloeiende combinaties waren spaarzaam. Beide teams wisten weinig kansen te creëren. Het team dat toch tot scoren kwam wist de winst binnen te halen.

Kansjes

In de openingsfase waren de lange Vianen spelers met kopballen uit corners dicht bij een doelpunt. Daarna wisten zij het Groesbeekse Boys-goalie Jeffrey Hoogenbosch niet meer moeilijk te maken. Op slag van rust wist Groesbeekse Boys het Vianen-doelman Remco Loeffen enkele keren lastig te maken. Tot twee keer toe wist hij een schot van Maarten van der Burg tot corner te verwerken, één keer tikte hij een kopbal van Ron Bruijsten over de lat.

Doelpunt na rust

In de openingsfase van de tweede helft waren de gasten uit Vianen dicht bij een doelpunt. Eerst werden enkele schoten op goal door Groesbeekse verdedigers uit het doel geweerd. Vervolgens verdween een inzet van Mick Boogaard via doelman Jeffrey Hoogenbosch tegen onderkant lat. Robby van Raay zag kort daarop zijn directe vrije trap op de kruising belanden. Een kwartier voor het einde komt de 0-1 onverwacht op het scorebord. Rik Willemsen kopt een voorzet door waarna Mark Daamen binnen weet te schieten. Er volgde een Groesbeekse slotoffensief maar uiteindelijk is Groesbeekse Boys niet in staat de gelijkmaker te forceren.

Voor Groesbeekse Boys is de winterstop aangebroken. Een welkome pauze voor het door blessures geteisterde team van trainer Camiel Jager. Zondag 29 januari wacht de uitwedstrijd tegen koploper SML.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Groesbeekse Boys onderuit tegen Vianen

Reageren is niet toegestaan.