De Treffers sluit jaar af met ruime zege

VELDHOVEN – De Treffers heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop met duidelijke cijfers gewonnen. De roodzwarten waren UNA de baas: 1-5.


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Voor rust al beslist

Met een hard schot zette Wesley Meeuwsen de Groesbekers nog voor dat er tien minuten op de klok stonden op een 0-1 voorsprong. De gasten hadden verreweg het betere van het spel, maar drukten dit pas vlak voor rust in cijfers uit. Robert Mutzers maakte er na 40 minuten op aangeven van Cendrino Misidjan 0-2 van en drie minuten later was het Misidjan zelf die trefzeker was.

Opschroeven

Na rust was De Treffers niet van plan om achterover te leunen. De mannen van trainer Anton Janssen kregen in de 50e minuut een strafschop en Meeuwsen schoot vanaf elf meter raak. Ook Mutzers mocht zijn tweede van de middag maken. Hij liep na een pass van Meeuwsen alleen op de UNA-doelman af en tekende de 0-5 aan. Er waren toen nog maar 65 minuten gespeeld.

Tegendoelpunt

UNA deed nog wel iets terug, maar het moge duidelijk zijn dat De Treffers daar niet echt bang van werd. Thom van de Donk bepaalde de eindstand in de 80e minuut op 1-5. In de laatste tien minuten gebeurde er niet veel meer.

Vierde na 1 seizoenshelft

We kunnen er bij de statistieken van vorige week overal eentje optellen en dan ziet het er zo uit: Het was de vijfde overwinning op rij. De mannen van trainer Anton Janssen zijn inmiddels zeven duels op rij ongeslagen en wisten in 13 van de laatste 14 wedstrijden punten te pakken. De ploeg staat op een vierde plek in de Tweede Divisie, wat gewoon een knappe prestatie is.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Goeie wedstrijd mooie doelpunten. Proficiat ! Fijne feestdagen !

Herman

Muziek op zuid weer.Och nee kantine zit dicht .Sorry

Super mannen proficiat. Gaat echt geweldig

Waar zouden die rode duimpjes vandaan komen haha.

Zusje

Ik ben trots op jullie mannen, een mooie 4e plek voor de winterstop.
Geniet van de feestadagen, jullie hebben het dik verdiend.

Theo

Mensen die denken dat dit succes uit de lucht komt vallen. Dream on!! Dit is het resultaat van jarenlang keihard werken aan iets moois! Wellicht te makkelijk om te wijzen naar de Heikant….

Herman

Theo als je ook 500.000 euro in het rooi staat kan dat ook.Samen hart werken ja …

Theo

Herman in een zin 3 taalfouten zegt genoeg over jouw niveau lijkt mij. En wat je dan schrijft zijn regelrechte leugens. Onzin. Dat de Treffers leningen heeft uitstaan klopt. Dit heeft iedere club, bedrijf of wie dan ook. Dit is echt iets anders dan in het rood staan en schulden hebben cq opbouwen!

Helemaal mee eens Theo. Als je hart werken schrijft een t, neem ik je al niet meer serieus. De Treffers heeft tot nu toe gewoon een goed seizoen, punt!

Herman

Maar juli begrijpten me wel wat ik schreeef

wpDiscuz