Nieuwe trainer voor Groesbeekse Boys

GROESBEEK-BREEDEWEG – De 27-jarige Koen Renswoude is aankomend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Groesbeekse Boys.

Hij is daarmee de opvolger van vertrekkend trainer Camiel Jager.

Voetbaldier

Voetbaldier Koen Renswoude is als voetballer altijd bij RKSV Brakkenstein actief geweest. Zijn carrière liep tot en met de selectie elftallen. Op 21-jarige leeftijd koos hij bewust al voor het trainersvak. De afgelopen jaren was hij als trainer actief bij jeugdteams van Union, NEC amateurs en momenteel Achilles ’29 waar hij verantwoordelijk is voor jongens onder 15 jaar.

Eerder te gast bij Boys

Ook op sportpark Breedeweg is Koen de afgelopen jaren al regelmatig te gast geweest als trainer van voetbalacademie VADS. Ervaring met senioren heeft hij opgedaan bij Kolping Dynamo en Brakkenstein. Bij laatst genoemde vereniging is hij nu voor het vierde jaar hoofdtrainer. Twee jaar geleden wist hij met dit team overtuigend kampioen te worden in de vijfde klasse. Ook dit jaar gaat het voor de wind: Brakkenstein is koploper in de vierde klasse.

Snelle afhandeling

De technische commissie van Groesbeekse Boys en de aankomend trainer waren er snel uit. De ambities van beide partijen kwamen overeen. In de afgelopen jaren is er een jonge en herkenbare selectie gevormd. Veel spelers uit de eigen jeugdafdeling hebben de stap naar de selectie gemaakt. Daarnaast komen nagenoeg alle selectiespelers uit Groesbeek. De start van huidige jaargang was veelbelovend. Mogelijk dat aan het einde van het seizoen nog om een prijs gestreden kan worden.

Ambitie van zowel vereniging is om met de ingeslagen weg verder te gaan.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nieuwe trainer voor Groesbeekse Boys

Reageren is niet toegestaan.