[Video] Achilles ’29 gooit Thijs Hendriks uit selectie

GROESBEEK – Clubicoon Thijs Hendriks is voorlopig niet meer welkom bij het eerste elftal van Achilles ’29.


Thijs Hendriks. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl (archief/2011).

Hij is teruggezet naar Jong Achilles ’29.

Handhaving

Hij moet, samen met Simon van Beers, Brian Boogers en Migiel Zeller, plaatsmaken voor enkele talentvolle spelers uit Jong Achilles ’29. Brian Campman, Dani Centen en Imrane Oulad Omar gaan namelijk met de eerste groep meetrainen. Achilles ’29 gaat, zo zegt de club zelf, ingrijpen om handhaving te realiseren. Achilles ’29 heeft slechts 5 punten uit 19 duels en wacht in de tweede seizoenshelft een zware klus om te voorkomen dat het degradeert.

Hendriks: “Oudjaarsdag”

“Thijs Hendriks heeft mede door zijn drukke agenda al aangegeven na dit jaar een stapje terug te gaan doen”, legt Achilles ’29 op haar clubwebsite uit. Daarmee doelt de club op het besluit van Hendriks om na dit seizoen te vertrekken. Hendriks speelt al 12 jaar bij Achilles ’29 en ziet de beslissing toch net even iets anders. Dat blijkt uit de Tweet die hij gisteren om 23:00 uur heeft verzonden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 37 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Lepke

Weg wezen thijs. Zinkend schip gaat ten onder

buisje

niet.meer.normaal.dit……

Hoezo plaat voor de kop?

Flip

Zo zijn de Derksen.

Columbus

Ze zijn helemaal de kluts kwijt en weten niet meer wat ze doen. Kat in het nauw maakt in deze wel bijzonder rare sprongen. Heel nl smult er wederom van, want het was immers wachten op de volgende miskleun. Alsof je met alleen deze actie iets kunt redden, werkelijk een te goede grap.
Niet alleen dat, maar ook twitter ontploft inmiddels met negatieve reacties en zelfs de enkele overgebleven volgelingen spreken schande en willen zich distantieren van het beleid. Wellicht dat nu zelfs de schaarse diehards wakker worden en zien wat men daar aan het aanrichten is!

Ben benieuwd hoe hecht en solidaire deze groep met mekaar is . Zo ga je niet met mekaar om in mijn ogen. Kun je niet beter die trainer vervangen. Of die technische staf.

Jose

Frans Derk als je nu zelf eens je biezen pakt, en neem de trainer en Harrie meteen mee. Zo ga je niet met mensen om. Wat is t daar n zielig stelletje zeg, maar ja “n kat in t nauw maakt idd rare sprongen”

Mayday, mayday, going doen!!!!

Mayday, mayday, going down!!!!

buisje

De Derksen hebben een empatisch vermogen van nul-komma-nul.
Dit is de zoveelste die een mes in zijn rug krijgt.
A-sociale mafia-praktijken.

Henkie

Zo ga je niet met mensen om , die zoveel voor de club betekent hebben.
Maar ik denk dat Thijs op tijd weg is. Verder iedereen de beste wensen voor 2017.

Kenner

Eerlijk is eerlijk, gevoel voor timing hebben ze…

Bennie

Thijs. Wees verstandig en gooi je tas met de clubspullen gewoon bij ome Frans neer en wens hem en zijn familie al het slechte toe voor de club in de rest van het seizoen. Hierna is het toch over met de club. De belastingdienst staat op het punt van toeslaan. Wat een actie om jouw dat te vertellen op oudejaarsdag en dat doet dan een oom van jouw. Dat heb jij niet verdient . Het allerbeste en laat die troep snel achter je.

best off the rest

Toen ik dit bericht hoorde vanmorgen van mijn achilles,ben ik erg geschrokken.
Sterker nog,ik schaam me kapot.
Hoe kun je in hemelsnaam deze jongen,wie altijd alles voor onze club heeft gegeven zo behandelen?!
Onze Thijs had nog in zoveel andere functies veel voor ons achilles kunnen betekenen.
Toekomstig trainer,Hoofd medische staf,bestuurslid.
Maar nee,zijn eigen familie notabene behandeld hem als een stuk vuil.
Bestuur,enkele leden van de Derks clan schaam je kapot.

Als Wim Derks nog had geleefd,waren deze idioten dingen nooit gebeurd op de Heikant.

Thijs,wat je ook gaat doen we vergeten je niet.
Bedankt voor alles.

fan met grijze haren

Zo neem je geen afscheid van een langdurig loyale en waardevolle speler. Als het waar is wat Thijs zegt, was een bezoekje thuis met een bakje koffie en een goed overleg netter geweest. Als fan ben ik nu weer niet trots.
De maatschappelijke carrière van Thijs is net zo belangrijk als die van Frans, Harrie of de trainer.
Zelfs Jannie zal nu wel begrijpen dat het imago van de familie Derks prooi is geworden van veel Groesbekenaren maar vooral veel fans.

voor zo’n rotte club wil je toch ook niet meer spelen
ik zeg opdoeken die club het heeft meer dan genoeg gekost

Theo

Heel voetballend Groesbeek roept al jaren dat dit niet kan. Op een paar uitzonderingen na. Zij bleven maar verkondigen dat het afgunst van mn Zuid was. Onzin natuurlijk, wist iedereen die een beetje logisch na kan denken al jaren. Waar blijven die paar Heikant volgelingen nu? Wat vinden ze van deze acties. Ze gaan daar over lijken. Doen ze al jaren. Heeft Eric Meijers zelf ook meegemaakt. Zo ook Twan Smits waar geen afscheid van is genomen toen bekend maakte dat hij naar Treffers ging. Te zielig voor woorden!!!

Lambert

Dit is niet anders als bij andere werkgevers in Groesbeek (en de rest van het land) als ze op de werknemer zijn uitgekeken, willen ze er meteen vanaf en het liefst voor weinig of niets…..!

Ben benieuwd of de echte achilles supporters nu eens opstaan. En die clan een halt toe gaan roepen. Of laten ze deze jongen gewoon verrekken.

O.S.

Beste Wil, wat kun je doen dan? De betaald voetbalclub staat los van de vereniging, juridisch gezien. Houd allemaal eens op met Achilles mensen die gewoon van hun club houden en zich ook kapot schamen voor zo’n actie aan te vallen. Alsof je als supporter verantwoordelojk bent voor beslissingen boven in….alsof je je club laat vallen na 40 jaar clubliefde omdat er dingen aan de hand zijn…..

wpDiscuz