De Treffers huldigt haar 34 jubilarissen

GROESBEEK – De nieuwjaarsreceptie van De Treffers was ook dit jaar weer erg gezellig, druk bezocht en goed verzorgd.

Tijdens de receptie werden traditiegetrouw alle jubilarissen gehuldigd. Dit jaar maar liefst 34 waaronder twee leden die 75 jaar lid zijn van de club.

Vele familieleden en vrienden waren met de jubilarissen meegekomen om te luisteren naar de huldigingen door de voorzitter en genoten van heerlijke koffie en gebak. Na de huldigingen werd de groepsfoto, in verband met de weersomstandigheden niet buiten maar in de sportzaal van het clubgebouw gemaakt.

Al vooraf aan de receptie werd het drukker in de kantine met velen die graag een stukje clubhistorie aanhoorden en mede-leden van De Treffers gehuldigd wilde zien worden. Na de receptie was het tijd voor de traditionele nieuwjaarsinstuif, om “samen met De Treffers” een borreltje te drinken op het nieuwe jaar. De Treffers dankt alle aanwezigen voor hun belangstelling en aanwezigheid op deze prachtige middag en wenst eenieder een prachtig, sportief en gezond 2017!

Jubilarissen

• 25 jaar lid: Dhr. H.A. Thijssen, Dhr.T. Albers, Dhr.H. Kersten, Dhr. G.C.I. van Ooijen, Dhr. R.J. Peters, Dhr. S.I. Muskens, Dhr. J.P.M. Pouwels, Dhr. W.T.A.J. Claassen, Dhr. N.A. Klaassen en Dhr. G.J. de Leeuw.

• 40 jaar lid: Dhr. W.P. de Bruin, Dhr. H.P. v.d. Ven, Dhr. W.J. de Valk, Dhr. J.J.M. Rikken, Dhr. M.W. Willems, Dhr. E.L. Hendriks en Dhr. M.J. de Haan.

• 50 jaar lid: Dhr. J.L. Wijnhoven, Dhr. H.T. Kuijpers, Dhr. W. Gerrits, Dhr. J.L. Peters, Dhr. J. Jacobs, Dhr. J.H.G. Janssen en Dhr. H.A. Cillessen.

• 60 jaar lid: Dhr. P.A. Visser, Dhr. A.P. Visser, Dhr. F.M. Kersten, Dhr. P.H. Langeveld, Dhr. P.A. Janssen en Dhr. J.G. Bögels.

• 70 jaar lid: Dhr. L.W. Kersten en Dhr. K.J. Peters.

• 75 jaar lid: Dhr. P.J. Jochoms en Dhr. J.G. Jacobs.

Bron: DeGroesbeek.nl, De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier.

Mannen van zuid….proficiat.

Gefeliciteerd allemaal!

wpDiscuz