Achilles’29 huldigt jubilarissen, Jan van Kesteren erelid

GROESBEEK – Zondagmiddag kwamen de leden van Achilles’29 bij elkaar om iedereen het allerbeste voor het nieuwe jaar toe te wensen.

Uiteraard bleven de prestaties van het vlaggenschip niet onbesproken, maar juist in tijden dat het niet zo goed loopt, is de wil aanwezig er samen de schouders onder te zetten. En juist dat gevoel van het ‘onverwoestbare Achilles’, voerde deze middag de boventoon.

Naast de jaarrede van de voorzitter, was er ook een woord voor alle trouwe leden die dit jaar een jubileum vierden bij de club. Veertien jubilarissen werden gehuldigd vanwege hun trouwe lidmaatschap:

• 60 jaar: Jan van Kesteren, Henk Nillessen en Marinus Kersten;
• 50 jaar: Henk Wellesen;
• 40 jaar: John van Loon, Michel Verriet, Joop Lieffers en Remie van Loon;
• 25 jaar: Joost Derks, Luuk Wijnhoven, Bas Eemers, Sjaak Thissen, Ton Veulings en Henk Kerkhoff;

Erelid Jan van Kesteren

In zijn nieuwjaarsrede memoreerde voorzitter Harrie Derks de vele Achillesmensen die zich week in week uit belangeloos inzetten voor de club. Zonder deze mensen zou Achilles ’29 niet kunnen draaien en de club is hen dan ook veel dank verschuldigd. Sommige mensen onderscheiden zich echter op een heel bijzondere manier en Jan van Kesteren is er daar een van.

Hij voetbalde bij Achilles ’29 en was vrijwilliger op allerlei terreinen. Veel meer was Jan echter ook de man met de visie en het lef en hij heeft door de inzet van zijn kennis en ondernemerschap er voor gezorgd dat de club enorme stappen voorwaarts maakte. Ogenschijnlijk is hij de man op de achtergrond en ja, hij is een man van weinig woorden. Maar zoals Jan ook vele jaren op een bescheiden manier zijn bedrijf leidde, zo speelt en speelde hij bij Achilles ’29 ook een belangrijke rol in de vooruitgang van de club. Met zijn kennis, inzet en drive heeft hij de vereniging mede gebracht op de plek waar die nu staat.

Erelid word je niet zomaar. Deze titel is alleen weggelegd voor mensen die in het historisch perspectief gezien een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van Achilles ’29. Bij zijn 60-jarige verbintenis aan Achilles’29 kreeg Jan van Kesteren deze eervolle titel toegekend en dat is gezien zijn bijdrage meer dan verdiend. Niet onvermeld mag blijven dat Jan bij al zijn activiteiten altijd de onvoorwaardelijke steun krijgt van zijn vrouw Dinie. Deze eretitel komt dus ook Dinie zeker toe!

Achilles ’29 dankt Jan en Dinie voor alles wat zij tot nu toe voor Achilles ’29 hebben gedaan.

Bron: DeGroesbeek.nl, Achilles ’29


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier.

Mannen v d Heikant…..proficiat.

miel fransen

Beste Jan en alle jubilarissen van harte gefeliciteerd.

Treffers 2

Proficiat jan

wpDiscuz