“Thijs Hendriks naar Spakenburg”

SPAKENBURG – Thijs Hendriks vertrekt waarschijnlijk deze week nog naar Spakenburg. De speler van Achilles ’29 zal daar de rest van het seizoen spelen.

Oudejaarsdag

Hendriks liet voor de feestdagen weten aan het einde van dit seizoen te willen stoppen bij de Groesbeekse club. Daarop kreeg hij op oudejaarsavond te horen dat er voor hem geen plek meer was in de eerste selectie van Achilles ’29. De focus zou verdwenen zijn.

Interesse

Hendriks, al 12 jaar actief voor de club, is teruggezet naar Jong Achilles ’29. Op Twitter uitte hij zijn ongenoegen over de wijze waarop dat is gecommuniceerd. Niet veel later werd al duidelijk dat andere ploegen de aanvaller graag willen hebben en FC Lienden was daar één van. De keuze lijkt uiteindelijk op Spakenburg te zijn gevallen. De transfer zou zo goed als rond zijn, meldt RTV Utrecht.

Wedstrijd tegen De Treffers

Mocht het lukken om Hendriks speelgerechtigd te krijgen dan staat er zaterdag een leuk affiche op het programma. De Treffers, aartsrivaal van Achilles ’29, neem het dan op tegen “De Blauwen”.

Bron: DeGroesbeek.nl, RTV Utrecht


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 18 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Toontje

Die wil dan echt wel scoren! Duel is trouwens om 15.30 uur live op FoxSport.

gewoon een fan

succes thijs, en bedankt voor je geweldige inzet.
helaas denken er 2 andere personen anders over…..

Treffers 2

Fransje en harrie.

Obeserver

Logisch als het nu te druk wordt, je het rustiger aan wilt doen; lekker dicht bij huis en op het moment een rustige club.

randje 16

achilles moet zich kapot schamen

een kenner

Om in dit geval naar De treffers te gaan was misschien wel een leuke stunt geweest.

Treffersfan

“… Naar Teffers gaan?” Sympathiek idee! Maar zo werkt het niet (meer). Buiten dat De Treffers Thijs Hendriks niet nodig heeft omdat we al voldoende aanvallers hebben, gaat het hem echt alleen maar om ‘de pegels’. En die zal hij bij Spakenburg veel meer kunnen krijgen dan bij ons. Het is hem gegund!

Grsbk

Hij houdt gewoon zijn loon van Achilles, want hij wordt gehuurd van die club, dus lijkt me sterk dat t om de pegels gaat..
Hij heeft groot gelijk, geweldige club!
Achilles moet zich idd echt heel heel heel diep schamen dat ze deze speler zo behandeld hebben na alles wat hij voor ze betekend heeft.
Thijs blijft trouwens opvallend mild in de media, lijkt me moeilijk, maar wel chique! Waarschijnlijk kijkt hij van hoog op de derksjes neer

Treffersfan

Met alle respect GRSBK, Natuurlijk behoudt hij niet het loon van Achilles. Dat is nu juist het principe van huren. De speler blijft ‘eigendom’, maar zijn salaris – en in geval van Spakenburg heel veel meer – wordt betaald door de club die hem huurt. Spakenburg in dit geval. Anders zou Achilles hem betalen om ergens anders te voetballen. Dat de beleidsbepalers bij Achilles misschien niet altijd even slim zijn wil ik geloven, maar zo stom nu ook weer niet.

juist ingevoerd

Beste Treffersfan,
Jouw club heeft weldegelijk geïnformeerd, maar was niet bereid het huurbedrag (lees salaris) te betalen. Spakenburg echter wel. Het salaris wordt door Achilles betaald en het huurbedrag is GELIJK aan het salaris. Thijs blijft dus in dienst van Achilles, maar het kost ze niets, en hebben ze zo weer geld om exoten aan te trekken. Waar jij de wijsheid vandaan haalt te beweren dat hij meer krijgt als bij Achilles is mij een raadsel, dat is een onjuiste suggestie.

Juist ingevoerd , treffers heeft helemaal niet naar thijs geïnformeerd hou toch op man.

Thijs zelf heeft geïnformeerd of er interesse was.

Treffersfan

Juist ingevoerd???
Waarom zou hij bij Spakenburg gaan voetballen als hij bij Achilles net zoveel zou verdienen door alleen maar een half jaartje bij jong Achilles mee te trainen? Thijs kiest gewoon voor het geld. Dat is zijn goed recht en ik wens hem daarbij heel veel succes

Juist ingevoerd

Beste Treffersfan.
Blijkbaar ben jij de enige die alleen maar met geld bezig is.
Thijs is na 12 jaar Achilles door deze club geschoffeerd.
Hij wil juist niks meer met deze club te maken hebben en kiest dus niet voor jouw simpele oplossing. Thijs is sportman genoeg om nog te willen laten zien dat Frans en co. Het niet bij het juiste eind hadden. Hij wil laten zien wat hij waard is. Dat is niet in het tweede op een trainingsveld, maar op een hoog niveau. Daar zou hij A.s zaterdag al een mooi begin mee kunnen maken……

Juist ingevoerd

Mooie foto overigens, bij welke wedstrijd was dat?

Juist ingevoerd , ik denk jaar of 5 geleden toen stond er nog publiek .

Historicus

Hier scoorde hij voor Achilles in een uitwedstrijd in Groesbeek.
Een van de vele wedstrijden waarin Thijs beslissend was

Columbus

Nuance grb: “een beetje publiek”. Of: toen kwam er nog iemand behalve de 28 daar links op de tribune. En dit is m.i. gewoon op de heikant hoor.

wpDiscuz