Janssen en De Bondt (De Treffers) tekenen bij

GROESBEEK – Robin Janssen en Nick de Bondt hebben hun contract bij De Treffers met één jaar verlengd.

Dit heeft de Groesbeekse tweededivisionist dinsdagavond laten weten.

Robin Janssen

Voor Janssen (29) wordt het zijn tiende seizoen bij het eerste elftal van De Treffers. “Voor mij bestaat er op dit niveau geen andere club dan De Treffers. Ik ben er trots op dat ik ook volgend jaar weer in het rood-zwart speel”, aldus Janssen op de clubwebsite. De middenverlder vervolgt: “Ik word nog steeds elke training uitgedaagd en merk in alles dat de club mooie stappen aan het zetten is, daar wil graag deel van uitmaken!”

Nick de Bondt

Nick de Bondt speelt wat minder lang in Groesbeek en gaat volgend seizoen beginnen aan zijn tweede bij de roodzwarten. De 22-jarige aanvaller heeft naar eigen zeggen aanbiedingen van andere clubs gekregen, maar voor De Treffers gekozen. “De supporters geven me een goed gevoel en ik ben blij dat ik volgend jaar nog bij De Treffers voetbal. Voor mij ideaal want het is prima te combineren met mijn opleiding Sport, Gezondheid en Management aan de HAN in Nijmegen”.

Selectie 2017/2018

De Treffers is hard bezig aan de selectie voor het nieuwe seizoen. Pim Balkestein verlengde eerder deze maand zijn contract. Trainer Anton Janssen en assistent-trainer Willie Willems deden dat eind 2016.

Bron: DeGroesbeek.nl, Clubwebsite De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Goed werk T.C zijn goede spelers.

Treffers 2

Zeer goede en belangrijke speler voor de treffers.knap werk t.c

Herman

Zal wel gemeente geld zijn weet !!!

Herman denk dat jij echt een zielepiet bent .

Treffers 2

Weet ik wel zeker

R. Ommel

Ik ook.

wpDiscuz