Doek lijkt te vallen voor Achilles ’29

BREDA – Achilles ’29 is vrijdag in nog grotere problemen terecht gekomen. Leek een achterstand van 9 punten op de concurrentie al niet meer te overbruggen, daar zijn er vrijdag nog 3 bij gekomen.

Concurrent FC Dordrecht won met 3-0, waardoor de achterstand in de strijd tegen degradatie is opgelopen tot maar liefst 12 punten. Achilles ’29 verloor zelf namelijk met 2-0 van NAC, waardoor het doek lijkt te gaan vallen voor de Heikanters.

Slechts 1-0

De thuisploeg was vrijdagavond heer en meester. Dat NAC na 45 minuten spelen slechts met 1-0 voor stond was mede te danken aan Achilles ’29-doelman Robbert te Loeke. De sluitpost moest na enkele goede reddingen capituleren op een schot van Cyriel Dessels. Het doelpunt viel na 38 minuten spelen. De gasten speelden overigens met drie nieuwelingen in de basis: Wim Bokila, Jesse Edge en Emir Smajic.

Geen fatsoenlijke kansen Achilles ’29

Na de thee was het wedstrijdbeeld niet veel anders. De eerste goede kans in de tweede helft was na één uur spelen toen Dessers vrij voor Te Loeke naast schoot. Thomas Agyepong werkte de bal even later in het zijnet. Achilles ’29 liet zich na 65 minuten voor het eerst zien, maar Niek Versteegen schoot voorlangs. De Groesbekers bleven in de wedstrijd omdat NAC het overwicht niet in doelpunten kon uitdrukken.

Blessuretijd

De slotfase brak aan en de 12.500 toeschouwers zagen dat NAC Breda ook zwakker werd. Het zag er van beide kanten niet goed uit, maar door de nipte voorsprong bleef het nog tot het einde spannend. Olivier Rommens bepaalde de eindstand in blessuretijd op 2-0. Doordat Achilles ’29 in de hele wedstrijd nog geen schot op doel heeft gehad was de overwinning van NAC meer dan verdiend.

Achilles ’29 speelt volgende week tegen Helmond Sport (nummer 6) en de week daarna tegen MVV (nummer 3).

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
john

0 schoten op doel in een hele wedstrijd is toch echt een dieptepunt……….

Toch waren ze ‘strijdend’. Strijdend ten onder bedoelen ze

Volger

Het enige resultaat van vanavond is…Van 9 naar 12

Theo

Stappen gemaakt!!!

Blijf trouw

Beter iets verliezen dan nooit het gehad (heilige Antonius )

Theo

Haha blijf trouw. Je staat al 3 jaar voor schut man. Niemand neemt je serieus en dat doen ze al jaren niet. Zelfs KNVB heeft liever dat jullie verdwijnen.

Blijf trouw

Wat hebben jullie op zuid dan berijkt of ben je een succes supporter Theo een mee lopertje je bent voor een club en daar blijf je voor en ik blijf Achilles trouw wat er ook gebeurd

Erik

We hebben goed compact in de organisatie gespeeld, niets weggegeven en hadden meer balbezit. Dan valt uit het niets een tegengoal en verliezen we uiteindelijk met 2-0 nadat we alles op de gelijkmaker zetten, gifbeker moet dit seizoen helemaal leeg. Maar er is nog genoeg positieve energie in de groep en op de training is er elke keer een enorm hoog niveau, zeker met de vier nieuwelingen. Gelukkig is het gat nog slechts 12 punten en hebben we een veel beter doelsaldo. Wij hebben er nog steeds vertrouwen in.

Theo

Blijf trouw; moet ik je met zo veel taalfouten nog serieus nemen??

ben versteege

Hallo Theo,

Ik ben Treffers fan en heb soms ook negatieve op- en aanmerkingen, maar probeer je opmerkingen wel in het redelijke te houden. De opmerkingen die Eric schrijft, zijn door een veel te zonnige bril gezien, maar zijn taalgebruik is van goed gehalte. Wij, als Treffers supporters, zouden ook tot de laatste snik blijven hopen op verbetering, wanneer de Treffers er slecht voor zou staan.
Ik hoop van harte dat Achilles degradeert, want dan hebben we weer een prima derby. Het begint er langzamerhand wel op te lijken dat mijn hoop zal gaan uitkomen

Ben

Pitje

Van degradatie komt frustratie. Achilles terug naar de tweede divisie en nooit meer promoveren. Misschien komen er dan weer meer supporters want nu komt er ook geen kip meer kijken, alleen een verdwaalde kip.En eigen jeugd inbrengen. Het rare is dat Achilles zoveel schuld heeft en de KNVB grijpt nu niet in terwijl andere clubs in het verleden allang uit de competitie werden genomen of failliet werden verklaard.

Theo

Hoi Ben,

Ik reageer helemaal niet op Erik maar op de man/vrouw daarboven die zich blijf trouw noemt en het nodig vindt De Treffers erbij te betrekken. Laat ons er buiten en doe je ding op de Heikant. Ik geniet er met volle teugen van!

Groeten Theo

Grinspoes

Jongens, grinst allemoal

Theo

btw ik heb toch sterk de indruk dat Erik het met een cynische ondertoon schrijft…..

Realist

Bij Erik zijn stukje hoor ik van Gaal…. Ben ik nou zo slim of zijn jullie nou zo dom

john

Waarschijnlijk is Thijs aan het einde van het seizoen nog steeds topscorer.
Met 3 treffers…..
Hij staat overigens nog gewoon op de site bij de selectie, over professioneel gesproken….

groesbeker

het zag er op tv weer zielig uit vooral de trainer met zijn “onverwoestbare” Achilles sjaal

wpDiscuz