Zes op rij voor De Treffers

SPAKENBURG – De Treffers heeft zaterdag voor de zesde maal op rij gewonnen. In een doelpuntrijk duel waren de roodzwarten met 3-4 te sterk voor Spakenburg.

Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De Treffers is nu acht duels op rij ongeslagen en wist in 14 van de laatste 15 wedstrijden minimaal één punt te pakken. De mannen van trainer Anton Janssen staan nu tweede op de ranglijst.

Achterstand ombuigen

Spakenburg kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van Eric Veerman. Hij schoot de bal in de zesde minuut vanaf randje 16 in de touwen. Daarna stelde de uitploeg orde op zaken. Wesley Meeuwsen benutte een strafschop, nadat de Spakenburg-doelman de fout in ging. Die had daarvoor overigens rood moeten krijgen, maar kwam weg met geel.

Rick Verbeek

Rick Verbeek zorgde er met twee treffers voor dat de mannen van Zuid op 1-3 kwamen. Bij het derde Groesbeekse doelpunt ging de sluitpost van Spakenburg opnieuw de mist in door de bal makkelijk in te leveren bij Verbeek. De aanvaller schoot de bal overigens keurig in de kruising. Dankzij Spakenburg-speler Mike Ahrens, die een bal op slag van rust van de lijn wist te halen, bleef het in de eerste helft 1-3.

Spanning in de tweede helft

Na een uurtje spelen verkleinde de thuisploeg de marge; Olivier Pilon was de doelpuntenmaker. Nog voordat Spakenburg aan de gelijkmaker kon denken scoorde Nick de Bondt alweer de 2-4. Pilon maakte het na 70 minuten nogmaals spannend door opnieuw de aansluitingstreffer aan te tekenen.

De stand bleef verder onveranderd. Thijs Hendriks maakte zaterdagmiddag zijn debuut voor Spakenburg.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Hoppa .Gefeliciteerd!

Theo

Trots op mijn club!!!

Riny Kersten

Goed gedaan het hele team prachtig ga zo door zie je wel dat jullie dat kunnen ik vind U alle maal een geweldig stel

henk

Zeer verrassend dat we het zo goed doen. Het staat nog wel allemaal bij elkaar buiten Az dan. Maar waar we ook eindigen dit seizoen het is nu al geslaagd.
Het verval in de 2de helft er nog uit zien te krijgen en heerlijke wedstrijden kijken op zuid.

wpDiscuz