De Treffers-speler Misidjan per direct weg

GROESBEEK – De Treffers en Cendrino Misidjan gaan per direct uit elkaar. De speler is slechts drie maanden actief geweest op Zuid en verkast naar VVV-Venlo.

detreffers

Tekort

Misidjan kwam in oktober over van Ermis Aradippou uit Cyprus. In Groesbeek had men hem hard nodig doordat er een tekort aan verdedigers was. In zeven wedstrijden wist Misidjan twee keer het net te vinden.

Grim: “Stap is gegund”

Henk Grim (Hoofd Scouting) namens De Treffers: ‘Natuurlijk jammer dat Cendrino weggaat, maar in de periode waarin hij voor ons speelde bleek zijn komst echt een schot in de roos. Hij heeft zich van het begin uitstekend opgesteld in de groep en maximaal gepresteerd. We gunnen Cendrino deze stap natuurlijk ook van harte!’ zegt hij via de clubwebsite.

Warm bad

Ook de speler zelf heeft inmiddels gereageerd: “Ik heb wel eens een uitspraak gedaan over het feit dat clubliefde in mijn ogen niet bestaat. Het klinkt sentimenteel maar ik moet dat voor De Treffers toch wel rechtzetten. Vanaf het begin ben ik hier in een warm bad terechtgekomen. Hiervoor bedank ik voetbalzaken, de technische commissie, trainers, begeleiding, medespelers, vrijwilligers en natuurlijk de supporters. Zij hebben me een fantastisch gevoel gegeven en hebben me voor de volle 100% gerespecteerd!’

Misidjan zegt zelf nog wel in Groesbeek te blijven wonen. Lees het hele verhaal van het vertrek van de verdediger op de site van De Treffers.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
V.I.

Oud nieuws……en niks nieuws dus….!!

Jantje

ik zou Hattu van JVC halen

wpDiscuz